Sutus Dolli

2015 márciusában kezdtem el írni és egyben gyakornokoskodni a Style magazinnál, ezalatt a hat hónap alatt ráleltem azokra a témákra és arra a stílusra, amikről és ahogyan írni szeretnék Nektek. Immár állandó szerzőként, általában szabadidő, szórakozás és divat témájú, pozitív hangvételű írásokat olvashattok tőlem, kiszínezve ezeket bármivel és mindennel, ami körülvesz.

Nyári gardróbunk alapdarabjai: 9 dolog, aminek hasznát veheted a nyári szezonban

Nem egyszerű negyven fokban a divatnak hódolni. Közönségesnek nyilván nem akarunk tűnni, viszont érthető okokból mégis arra törekszünk, hogy minél kevesebb ruhadarabbal letudjuk az aznapi outfitet. Hogy valamelyest megkönnyítsük a nyári öltözködés procedúráját, összegyűjtöttünk kilenc olyan ruhadarabot, amelyekkel a városban is stílusosak lehetünk.

olvass tovább

Mit és mit ne: 9 alulértékelt európai város

Semmi gond nincs azzal, ha az ember életében egyszer el akar jutni az olyan turistaparadicsomokba, mint Barcelona, Firenze vagy London. Mi mégis azt mondjuk, hogy idén nyáron próbálj ki valami mást! Utazz egy kevésbé ismert kisvárosba, ami nem feltétlen hemzseg a külföldi látogatóktól, és fedezd fel az ismeretlen környéket!

olvass tovább

A boldog állatokért

Egy háziállat jó hatással van ránk, emberekre, kicsikre és nagyokra egyaránt. Nem hiába hívják a kutyát az ember legjobb barátjának, és én sem ok nélkül sietek haza izgatottan, várva, hogy újra láthassam kedvencemet. Nem titkolt szándékunk, hogy írásunkkal felhívjuk a figyelmet az állatvédelemre.

olvass tovább

Stílusiskola: Mit viselj egy tavaszi esküvőre

Úgy tartják, nem illik fehéret, sem feketét viselni egy esküvőn. Emellett a piros sem a legjobb választás amennyiben az ara hagyománytisztelő és éjfélkor piros menyecske ruhára vált. Alulöltözöttek semmiképp nem akarunk lenni, illetve túl sokat sem akarunk mutatni magunkból. Várjunk, akkor mégis mi az, amit felvehetünk, és amiben ugyanakkor kellőképp csinosak leszünk?

olvass tovább

Múltheti ruhamustra: Kedvenc sztárjaink a jóügy érdekében öltöttek dizájner estélyiket

Az elmúlt héten Drew Barrymore az állatokkal szembeni kegyetlenség megelőző estjére volt hivatalos, a Hadid testvérek a Pencils of Promise egyesület gálavacsoráján jártak - a nonprofit szervezet iskolákat épít, tanárokat képez és ösztöndíjakat oszt a fejlődő országokban. A nemes célok mellett, persze a szórakozás sem maradhatott el, hétvégén elstartolt a Coachella zenei fesztivál/sztárparádé is! Mi pedig ahogy az előző hetekben is, most is leosztályoztuk a "híres" outfiteket!

olvass tovább

Múlt héten (majdnem) mindenki csinos volt - Az elmúlt hét legmenőbb sztárpartyjainak ruhamustrája

Figyelemmel kísértük, melyik felkapott rendezvényen bukkantak fel a hírességek, és persze azt, hogy mit viseltek az adott alkalomra. Most is szigorú tanárnőknek gondoltuk magunkat, így érdemjegyekkel illettük a szerencsés (vagy inkább szerencsétlen) sztárnebulókat. Ez alkalommal is meg kellett buktatnunk valakit, de jó néhány csillagos ötös is született!

olvass tovább

A legstílusosabb negyvenes: Reese Witherspoon

A gyönyörű színésznő három gyermek édesanyja, nemrégiben betöltötte 40. életévét, karrierje pedig már évtizedek óta szárnyal. Ha mindez nem lenne elég, még magára is szán időt, és az utcára elsősorban nem középkorú édesanyaként, hanem mindig csinos, vidám és energiával teli nőként lép.

olvass tovább

6 év, 5 kontinens, 50 ország - Egy lengyel szerelmespár kalandjai

A fiatal bloggerpáros útnak indult megtakarítás nélkül, egy régi, általuk felújított furgonban, sátorral és némi élelemmel a csomagtartóban, mert látni akarták a világot. Azóta öt kontinens ötven országában jártak, és 150 ezer kilométert tettek meg, ugyanolyan nomád körülmények között, ahogy elindultak. Mindennek már hat éve, és azóta is az utakat róják!

olvass tovább