Sutus Dolli

2015 márciusában kezdtem el írni és egyben gyakornokoskodni a Style magazinnál, ezalatt a hat hónap alatt ráleltem azokra a témákra és arra a stílusra, amikről és ahogyan írni szeretnék Nektek. Immár állandó szerzőként, általában szabadidő, szórakozás és divat témájú, pozitív hangvételű írásokat olvashattok tőlem, kiszínezve ezeket bármivel és mindennel, ami körülvesz.

30 másodperc tapi a női jogokért és szexuális egyenlőségért?

A svájci művésznő, Milo Moiré legújabb, Magic Box névre keresztelt performanszával járja a világot. A műsorszám folyamán Milo arra bátorítja az utca embereit, hogy harminc másodperc erejéig nyúljanak bele a mellét vagy vagináját körülölelő üvegdobozba, és érintsék meg csupasz testét. Mindezt ingyen és bérmentve. Hogy van-e értelme? Utánajártunk.

olvass tovább

Top 8: 2016 leggyönyörűbb drónfotói

A drónok, velük együtt pedig a „légi fényképészet” aranykorát élik, így nem meglepő, hogy a Dronestagram újszerű művészközössége úgy döntött, idén harmadik alkalommal megrendezi saját drónfényképészeti versenyét. Alább láthatjátok a nyertes fényképeket, lélegzetelállító tájképektől kezdve a városok mindennapjait megörökítő képsorokig.

olvass tovább

Élménybeszámoló: Vonattal Európa körül

Az ember felfedező. Akkor boldog, ha részleteiben megismerheti önmagát, embertársait, környezetét, és lehetőségeit. Hasonló gondolatok vezéreltek engem és feltételezem, Ági barátnőmet is, mikor úgy döntöttünk, hátizsákkal útra kelünk, hogy négy hét alatt felfedezzük Európa déli részét.

olvass tovább

Tudtad-e? - A legnagyobb divattévhitek

Mivel a nők olyan holmiban néznek ki a legjobban, amiben jól is érzik magukat, így mindenkinek szíve-joga azt felvenni, amihez éppen kedve szottyan. A divatnak azonban mindig lesz egy láthatatlan kis kézikönyve, tele használati útmutatókkal és tévhitekkel.

olvass tovább

Ilyenek vagyunk mi, magyarok

Kis hazánk népét sok jelzővel illették már, és persze a mi fejünkben is ott villog néhány főnév és melléknév, ha általánosságban a magyar emberekre, saját magunkra gondolunk. Hallottam már olyat, amire nagyzolva legyintettem, majd néhány nap múlva, észbe kaptam; olyat, amit sértődötten elutasítottam, és olyat is, amit látszólag letagadtam, de mélyen belül tudtam, ez a szomorú igazság.

olvass tovább

Mit és mit ne viselj idén nyáron

Nyilván, gardróbunk szereplői elsősorban testalkatunktól, az időjárástól, ízlésünktől, pénztárcánk vastagságától, és csak másodlagosan függnek az éppen aktuális trendektől. Ha utóbbi tényezőt is számításba szoktad venni, ha teheted, íme, a szezon feltörekvő és nyugdíjba vonuló trendjei.

olvass tovább