Sutus Dolli

2015 márciusában kezdtem el írni és egyben gyakornokoskodni a Style magazinnál, ezalatt a hat hónap alatt ráleltem azokra a témákra és arra a stílusra, amikről és ahogyan írni szeretnék Nektek. Immár állandó szerzőként, általában szabadidő, szórakozás és divat témájú, pozitív hangvételű írásokat olvashattok tőlem, kiszínezve ezeket bármivel és mindennel, ami körülvesz.

Stílusiskola: Így viselj leopárdmintát

A leopárdmintára sokan a könnyelmű jelzőt aggatják, de mi bebizonyítjuk, hogy lehet úgy is viselni, hogy a végeredmény modern, kifinomult, sőt akár visszafogott legyen. Íme, öt egyszerű stílustrükk, melyeket alkalmazva nem marad el a kívánt hatás.

olvass tovább

Lehull a lepel: Színészek és kaszkadőrjeik

Ismeritek azt az érzést, mikor a nagybevásárlás közepette odasétál hozzátok egy idegen, és így szól: „Nem vagy véletlen hollywoodi filmsztár?” Nem? Én sem. Az alábbi civil emberek viszont valószínűleg átélték már néhányszor az előbbi szituációt – az alábbi képek jól bizonyítják: nem véletlenül választották őket bizonyos világsztárok hivatalos kaszkadőrjeinek.

olvass tovább

15 tökéletes őszi outfit, amelyet szívesen viselnénk

Az ősz a divat évszaka - ilyenkor kerülnek megrendezésre a divathetek, az időjárás ideális a divatoláshoz, lehet rétegesen öltözködni. Rövid ujjú felsőben flangálhatunk sötétedésig, estére pedig puha pulóverbe bújhatunk, előkerülnek a vastag szoknyák, ruhák is a szekrény mélyéről, sőt kedvenc ballonkabátunkat is magunkra ölthetjük. Hoztunk egy kis inspirációt nektek, hogy változatos outfitekben tündökölhessetek, ősszel is.

olvass tovább

A 10 legnépszerűbb dekortrend a világ körül

Épp felújítás előtt állsz, vagy csupán szeretnél egy kis új, tavaszi energiát vinni otthonodba? Ha válaszod igen, akkor görgesd végig velünk a legújabb lakberendezési tippeket a világ különböző pontjairól - garantáltan találsz legalább egy olyat köztük, amely elnyeri tetszésed, és azt alkalmazva kicsinosíthatod lakásodat!

olvass tovább

Stílusiskola: Így viselj pöttyöset

Az új szezonban nagy népszerűségnek örvend majd a retro pöttyminta. Viseld tetőtől talpig, párosítsd bőrrel a modern hatásért, rejtsd el szetted egyik apró részletén, vagy hangsúlyozd retro stílusjegyét a megfelelő ruhadarabokkal és kiegészítőkkel. Húszas képgalériánkból bőven találsz majd inspirációt az előző esetek mindegyikére!

olvass tovább