Sutus Dolli

2015 márciusában kezdtem el írni és egyben gyakornokoskodni a Style magazinnál, ezalatt a hat hónap alatt ráleltem azokra a témákra és arra a stílusra, amikről és ahogyan írni szeretnék Nektek. Immár állandó szerzőként, általában szabadidő, szórakozás és divat témájú, pozitív hangvételű írásokat olvashattok tőlem, kiszínezve ezeket bármivel és mindennel, ami körülvesz.

Az elektronikai eszközök nélküli gyermekkor csodái

Szomorú igazság, de el sem tudjuk képzelni az életünket technológia nélkül. Félünk, ha okostelefonunk nincs a kezünkben; szóvá tesszük, ha egy kávézóban nincs WiFi, és az esti tévénézés nélkül nem tudunk álomba szenderülni. Niki Boon - főállású édesanya, másodállásban fotóművész – négy gyerkőcének technológiamentes életét dokumentálja a család új-zélandi farmján.

olvass tovább

10 stílustrükk, amit Victoria Beckhamtől tanultunk

El kell ismernünk, Victoria Beckham elég sokféle stílust kipróbált, mire rátalált az igazira, arra, amit jelenleg is képvisel ugyanannyira utcai stílusán, mint ruhamárkáján keresztül. Olyan nőknek tervez, akik kinőttek abból, hogy napról napra kövessék a legmenőbb trendeket, ehelyett némi kifinomultságot kívánnak csempészni megjelenésükbe. A követendő példa pedig ő maga.

olvass tovább

A street art csodái: 10 lélegzetelállító utcakép az átalakulás előtt és után

Nézz körül! A világ telis-tele van alkotói vásznakkal, amik csak arra várnak, hogy valaki használja végre a képzeletét és merjen alkotni. Annyi unalmas, fehérre meszelt, hatalmas falfelület van a városban, amikből a mindennapok művészei lélegzetelállítót tudnának alkotni. Íme, néhány utcakép az átalakulás előtt és után, amely bebizonyítja, hogy világunk egy nyilvános művészeti galéria is lehetne.

olvass tovább

Villámgyors frizurák a sietős reggelekre

Egy átlagos nő napi nyolc órát dolgozik, párkapcsolatban él, gyermeket nevel, főz, mos, vagy épp takarít és mindezek mellett még jól is szeretne kinézni. Abszolút megértjük, ha te is időhiánnyal küszködsz, így összeállítottunk egy inspirációs képgalériát olyan frizurákról, amelyeknek elkészítése nem igényel túl nagy erőfeszítéseket.

olvass tovább

A tökéletes pogácsa receptje

A pogácsa az a ropogtatnivaló, aminek elkészítése látszólag egyszerűbbnek tűnik, mint az egyszeregy, viszont ahhoz, hogy tökéletes állagát, lepirult, ropogós tetejét és hívogató illatát elérjük, a rengeteg gyakorlás mellett tudnunk kell a recept minden csínját-bínját – oda-vissza, álmunkból felriasztva. Édesanyám megosztotta velünk széles e világon híres receptjének legapróbb részleteit is.

olvass tovább

Top 10: Vicces tanácsok, szülőktől szülőknek

Szülőnek lenni nem könnyű kihívás, főleg, ha életedben először tapasztalod meg a neveléssel járó izgalmakat. Olyan szülői jótanácsokat gyűjtöttünk össze, amelyeket nem találsz meg a különböző „Hogyan neveld a gyermekedet” útmutatókban, viszont talán szerezhetnek néhány mosollyal eltöltött pillanatot. Komolyan venni nem ér!

olvass tovább