Molnár Dorka

2010-ben kezdtem el a blogolást, először a divat felé orientálódva, ami a személyes hangvétel fonalával elvezetett az íráshoz. Az első könyvem tavaly jelent meg, "Esküszöm, hogy rosszban sántikálok" címmel, a gondolataimat pedig a The Sense nevű blogon találhatjátok meg. Másfél évig dolgoztam a Style.hu divatszerkesztőjeként, jelenleg a magazin szerzőjeként igyekszem bevezetni titeket a divat és stílus rejtelmeibe.





Bazár - Nevetségesen olcsó designer táskák

Ropogósan új műbőr helyett miért ne lehetne használt táskád, ami azonban világhíres designerek szalonjaiban készíttetett kézzel? Ha mégis az újra szavaznál, akkor is gyűjtöttünk neked egy pár opciót a közép-kategóriás tervezők kollekcióiból! Minden webshop megbízható, általunk is kipróbált!

olvass tovább

UEFA EURO 2016 nyolcaddöntő - A legszexibb játékosok

Óriási teljesítmény és hajrá után távozott a magyar csapat a foci EB-ről, azonban ez ne állítson meg titeket abban, hogy továbbra is kövessétek a mérkőzések alakulását, remek dolog esténként egy ital mellett! Inspirációként íme a mi kedvenc játékosaink listája a nyolcaddöntőben maradt csapatokból!

olvass tovább

Menyasszonyok a pokolból - A legsokkolóbb történetek

Az esküvőszezon közepén tartunk, van aki minden hétvégére bekészíti a kis pasztell ruhát és a pálinkához a gyomrot, azonban nem minden csuda és csillogás. Vannak olyan menyasszonyok, akiket leginkább a pokol mélyére kíván az esküvőszervező, a párjuk, vagy akár a vendégsereg. Összegyűjtöttük nektek a legextrémebb történeteket!

olvass tovább

Hétfői gif challenge 06/13

Továbbra is humorral kezdjük a hetet, nézzünk körül, hogy a kedvenc hírességeink miben parádéztak az elmúlt 7 napban! Természetesen mindenki azt visel, ami csak jól esik neki, az önjelölt kritikusi pozíciómból is őszintén így gondolom!

olvass tovább