Szentesi Éva

Négy évvel ezelőtt kezdtem el írni a Rúzs és Tükör nevű blogom, amelynek kapcsán lehetőséget kaptam a Style.hu-nál egy külön rovat vezetésére. Később főszerkesztővé léptem elő, mely pozícióban 2015 januárjáig tevékenykedtem. Jelenleg szabadúszó vagyok, a Stylemagazinnál állandó szerzőként vagyok jelen. Szerzői védjegyem alatt új rovatot is írok, melynek címe: Négy nő. A Négy nő egy folytatásos webregény. A nők mesélnek, mi pedig megismerünk általuk életeket, fájdalmakat, és örömöket. Őszinték, nem titkolják gyengeségeiket és gonoszságaikat, hiszen olyankor beszélnek hozzánk, amikor nincs rajtuk az álarc, vagy nem bújnak felvett szerepeik mögé. Ilyen lenne az, ha belelátnál a barátnő vagy a szomszéd asztalnál ülő kollegina fejébe. A webregényen kívül társadalmi jelenségekkel, párkapcsolati kérdésekkel, férfi és nő viszonyáról publikálok még, illetve divatról szubjektíven.

Világsztár szülők szupersztár gyermeke: Lily-Rose Depp stílusalbum

Lily-Rose Melody Depp 1999. május 27-én született Párizsban. Édesapja Johnny Depp, édesanyja Vanessa Paradis. Ha sorsa emiatt nem lenne eléggé megpecsételve, akkor még ráadásnak ott van az a nem elhanyagolható tény is, hogy igazi modell alkat, tavaly óta az egyik legnagyobb divatház, a Chanel arca, és a színészi pályán is bontogatja szárnyait. Most az ő stílusalbumát állítottuk össze.

olvass tovább

Vesézzük ki Harry herceg választottjának stílusát - Meghan Markle Best Looks

Meghan Markle amerikai színésznőt legelőször is a Suits című sorozatból ismerhetjük, ám most nagyot fordult vele a világ, és egycsapásra mindenki rá kíváncsi. Vilmos öccsével, Harry herceggel randevúzik ugyanis, és a szóbeszéd arról mesél, hogy nagyon szerelemesek és már Vilmosnak és Katalinnak is bemutatta választottját. Meghan Markle stílusalbuma terítéken:

olvass tovább

Van abban valami beteges, ha szerelmes vagy. Semmi sem érdekel, az élet sem. - Legendás szállóigék Emir Kusturica filmjeiből

Emir Kusturica filmrendező, forgatókönyvíró, színész 1954. november 24-én született Szarajevóban. A nyolcvanas évek óta rendez filmeket, kétszeres Arany Pálma díjas művész. Olyan legendás műalkotásokat köszönhetünk neki, mint a Macska-jaj, vagy a Cigányok ideje, hogy a legnagyobbak közül említsünk. Isten éltesse őt ezen a napon. Íme a kedvenc filmes dumák tőle:

olvass tovább

Egy ígéretes tinisztár tündöklése és tündöklése - Isten éltessen, Miley Cyrus

Az igaz, hogy valakik bukásnak nevezik az egykori Disney-szupersztár botrányos megjelenéseit, de legyünk őszinték: Miley csak sikeresebb lett azáltal, hogy bevállalt egy frivol és pimasz, végtelenül polgárpukkasztó imázst, mindezt úgy, hogy dobta a mindenkikedvence jókislányos, cukiságjelmezt. Destiny Hope Cyrus néven született 1992. november 23-án, Nashville-ben. Ma ünnepli 24. születésnapját. Ez pedig az ő stílusalbuma:

olvass tovább

Méghogy Lady Gaga a legextravagánsabb előadóművész - 51 évvel ezelőtt született Björk

"Be fogom bizonyítani, hogy valóban létezik lehetetlen." - ezt a gondolatot Björk énekelte meg egyik dalában, és el lehet dönteni, hogy igaz-e az állítás? Lehetetlen állandóan olyan überzseniálisan kilógni a sorból (vagy be sem állni soha), mint ahogyan azt ő tette és teszi a mai napig. Az izlandi énekesnő ma ünnepli 51. születésnapját. És nem csak a híres hattyújelmeze volt extra. Nézzétek csak:

olvass tovább