Hogyan legyünk rendezettek az új évben is?

Az új év elején egy kicsit érdemes megállni és lelassulni egy pillanatra. Fontos összegeznünk azokat a dolgokat, amiket a magunk mögött hagyott év adott számunkra. A visszatekintés után azonban nincs más hátra, mint előre, hiszen mindannyian tudjuk, hogy egy – egy új év mennyi élményt és meglepetést tartogathat számunkra.

olvass tovább

Szeretni: Hogyan érdemes?

A minap egy hosszú vonatút során fogalmazódtak meg bennem a következő gondolatok. Rengeteget elmélkedtem ezen a témán, hiszen az emberi kapcsolataim mostanában eléggé zűrösen alakulnak, így nem mindig tudom, hogy mi is a valódi, illetve, hogy mit jelent bízni. Tudom, ezek a labilis érzések nem valami jók, pláne, ha nap, mint nap küszködik velük az ember.

olvass tovább

5 tipp, hogy év végén is motivált maradj!

Rohamosan közeledik a karácsony! Az ünnepi stressz és a vizsgaidőszakok, a hirtelen túlórák lassan mindenki életébe beköszöntenek. Az év legszebb időszaka előtt egy kissé mindig rohanóssá válik a mindennapi élet; így hajlamosabbak vagyunk fáradtabbak és nyűgösebbek lenni.

olvass tovább

A törtetés ára: Ki mit gondol?

Klisés kezdés lesz, de miért is ne? - Egy szép hosszú, fagyos napon miközben a délutáni kávém szürcsöltem elgondolkodtam azon; hogy mit is jelent a boldogság; Mikor mondhatjuk azt, hogy boldogok vagyunk? Meg hasonlók...

olvass tovább

Fotós trükkök - avagy négy kreatív 'filter', filter nélkül

Bloggerként bizonyára nemcsak az írás, hanem cikkeim vizuális tartalma is foglalkoztat, illetve elgondolkodtat, hiszen szeretném, hogy olvasóim mindig a legminőségibb képi megjelenéssel. A minap utána olvastam egy - két tippnek, amelyek nagyon hasznosak voltak számomra a fenti témát illetően, így úgy gondoltam, hogy megosztom őket a fotózás más szerelmeseivel is. A fényképezőgépeteken kívül csak néhány apróbb kellékre lesz szükségetek ezekhez a trükkökhöz.

olvass tovább

Adventi kreatív ötletek

Advent alkalmával szeretnék a figyelmetekbe ajánlani két dekorációs tippet, amelyet könnyen és egyszerűen hasznosíthattok. A hó spray, mint téli kellék talán az első díszítőelem, ami megjelenik az ablakokon, tükrökön, üvegfelületeken, ha beköszönt a december.

olvass tovább

DIY Fürdőszívek | Fürdőbomba házilag

Közeleg a karácsony és a hideg időszakban egyre szívesebben lubickolunk egy kád forróvízben. Ilyenkor az ember úgy érzi, hogy egy kicsit lelassulhat és átadhatja magát a pihenésnek: A habfürdők és a fürdőbombák pedig ennek a folyamatnak elengedhetetlen kellékei.

olvass tovább

'Mihez érdemes legjobban ragaszkodni az életben? Egymáshoz.' - Audrey Hepburn idézetek

Ebben a bekuckózós időben az egyik estét egy kis romantikázással töltöttem, ez nem állt másból, mint abból; hogy kedvenc gyertyám és a szobámat övező díszkivilágítás társaságában megnéztem kedvenc filmemet: A Breakfast at Tiffany's-t. A film végére könnybe lábadt a szemem. Igen tudom, ezek a mondatok felettébb nyálasak és közhelyesek voltak, de hát néha kell ilyen is.

olvass tovább