Emily Párizsban | így láttam én a sorozatot!

Emily in Paris; A legtöbben bizonyára ismeritek ezt a sorozatot. Bevallom őszintén, hogy én a Netflixet tavaly májusban kezdtem el használni, így viszonylag kevés sorozatot néztem meg rajta. Az Emily in Paris volt az a sorozat, amelynek nagy részét két nap alatt ledaráltam, (a szó szoros értelmében). Most, hogy a második évaddal is végeztem, bátran mondhatom Nektek, hogy nem bántam meg azt, hogy végig néztem a sorozatot.

olvass tovább

Frissítő recept: Karamellás kávé

Nagyon kis basic módon egy olyan receptet hoztam el Nektek, ami lendületet adhat reggelekhez mindannyiótok számára. Egy frissítő karamellás kávét készíthettek el az alább leírtak alapján, ami garantáltan ínycsiklandó lesz! A kávé imádóknak / rajongóknak abszolút kötelező ez a finomság.

olvass tovább

Hogyan legyünk rendezettek az új évben is?

Az új év elején egy kicsit érdemes megállni és lelassulni egy pillanatra. Fontos összegeznünk azokat a dolgokat, amiket a magunk mögött hagyott év adott számunkra. A visszatekintés után azonban nincs más hátra, mint előre, hiszen mindannyian tudjuk, hogy egy – egy új év mennyi élményt és meglepetést tartogathat számunkra.

olvass tovább

Miért ragaszkodunk? – Annyit adsz, amennyit kapsz?

Túl szeretek, túl sokat adok és keveset kapok. Sokszor előfordul mostanában, hogy úgy érzem, nem azt kapom vissza, amit valakinek nyújtok. Vajon, miért van az, hogy az emberek hajlamosak túl sokat adni, még akkor is, ha lelkesedésük, támogatásuk viszonzatlan? Miért ragaszkodunk túlságoson is, ismerősökhöz, barátokhoz?

olvass tovább

Szeretni: Hogyan érdemes?

A minap egy hosszú vonatút során fogalmazódtak meg bennem a következő gondolatok. Rengeteget elmélkedtem ezen a témán, hiszen az emberi kapcsolataim mostanában eléggé zűrösen alakulnak, így nem mindig tudom, hogy mi is a valódi, illetve, hogy mit jelent bízni. Tudom, ezek a labilis érzések nem valami jók, pláne, ha nap, mint nap küszködik velük az ember.

olvass tovább

5 tipp, hogy év végén is motivált maradj!

Rohamosan közeledik a karácsony! Az ünnepi stressz és a vizsgaidőszakok, a hirtelen túlórák lassan mindenki életébe beköszöntenek. Az év legszebb időszaka előtt egy kissé mindig rohanóssá válik a mindennapi élet; így hajlamosabbak vagyunk fáradtabbak és nyűgösebbek lenni.

olvass tovább

A törtetés ára: Ki mit gondol?

Klisés kezdés lesz, de miért is ne? - Egy szép hosszú, fagyos napon miközben a délutáni kávém szürcsöltem elgondolkodtam azon; hogy mit is jelent a boldogság; Mikor mondhatjuk azt, hogy boldogok vagyunk? Meg hasonlók...

olvass tovább

DIY Fürdőszívek | Fürdőbomba házilag

Közeleg a karácsony és a hideg időszakban egyre szívesebben lubickolunk egy kád forróvízben. Ilyenkor az ember úgy érzi, hogy egy kicsit lelassulhat és átadhatja magát a pihenésnek: A habfürdők és a fürdőbombák pedig ennek a folyamatnak elengedhetetlen kellékei.

olvass tovább

'Mihez érdemes legjobban ragaszkodni az életben? Egymáshoz.' - Audrey Hepburn idézetek

Ebben a bekuckózós időben az egyik estét egy kis romantikázással töltöttem, ez nem állt másból, mint abból; hogy kedvenc gyertyám és a szobámat övező díszkivilágítás társaságában megnéztem kedvenc filmemet: A Breakfast at Tiffany's-t. A film végére könnybe lábadt a szemem. Igen tudom, ezek a mondatok felettébb nyálasak és közhelyesek voltak, de hát néha kell ilyen is.

olvass tovább