Tóth Gabriella

Tóth Gabriella asztrozófus vagyok a Csillagtenger oldalról. Mivel foglalkozom? Utat mutatok azoknak, akik tudatosan, saját isteni tervüket járva szeretnék élni életüket, mert aki ismeri ezt az isteni tervet, könnyebben boldogul. Az asztrozófus a csillagokból olvas, az abban rejlő üzeneteket fedi fel, ami átsegít a hétköznapi élet útvesztőin. A csillagok útja más nézőpontot ad, kiemel. Ha csak fel akarok nézni az égre, már máshova szegezem a tekintetem. Így kell ezt érteni, valóban egy olyan tudás, nézőpont van a csillagok fényerejében, ami által máshogy értelmezzük a minket körbevevő látható világot, megértjük, hogy valóban minden csak egy tapasztalás, tanítás, minden értünk van. Az asztrozófus ezt hozza le, adja át. Vannak csoportjaim, ahol tanítom az asztrozófiát, tartok előadásokat fontosabb aktuális helyzetekről, ami során segítséget is nyújtok, hogy hogyan lehet ezeket az energiákat magasan megélni. Facebook-on és blog oldalamon megjelenő írásaimban is az előttünk álló égi helyzet lehetőségeit tárom fel a bolygók mozgása és egymással való kapcsolódása által a csillagok fényében, és adok tanácsot, hogy mire érdemes fókuszálni, hogy a legjobban tudjuk ezen energiákat magunk életére alkalmazni.

Meg akarsz szabadulni a bűneidtől? Végezd el ezt a szertartást

Nagyon erős vízöntős, vagyis tisztulási energiában vagyunk hétköznapjainkban jelenleg, hiszen 5 (az elmúlt két napban a Hold által 6) bolygó is a vízöntő állatövi jegyében van. És mivel mindez a bika jelében haladó Uránusszal kvadrát kapcsolatban, tehát mindaz a tisztulás, amit elvégzünk, a hétköznapi életünkre is emelő hatással van. Érdemes kihasználni, és folyamatosan a test-lélek-szellem vagyis tettek-érzések-gondolatok terén tisztulni, elengedni, böjtöket, tisztítókúrákat tartani.

olvass tovább

Vénusz-Szaturnusz(Jupiter) együttállás

Vénusz is megérkezett Szaturnusz nagymesterhez, és ezzel a lendülettel be is lép Szaturnusz-Jupiter már igencsak távolodó együttállása közé. De ezzel, hogy elhalad kettőjük között, ismét kicsit összehozza őket, vagyis február 6-11 közötti héten ismét érezhetjük azt a bölcsességet amit ennek a két tudásbolygónak az összesített energiája ad nekünk.

olvass tovább

Éld Vénuszt

Sokszorosan fontos. Nemcsak azért, mert Vénusz, 2021. február 1-én belép a vízöntő jelébe és ezáltal uralmi cserébe kerül Uránusszal, azzal az Uránusszal, aki a vízöntő jelében haladó 5 bolygót uralja, hanem azért is mert valóban nagyon fontos. Van Vénusz útjában egy rejtett üzenet, amit most nem tárok fel, mert még nincs itt az ideje. De valóban nagyon fontos. Nem is az a lényeg most, hogy tudd miről szól ez, sőt, talán pont az az ereje, ha még nem tudod, hanem, hogy belül, szépen csendesen felkészülj rá.

olvass tovább

Telihold Jupiter erejével

2021. január 28-án 20:16 perckor újra felvillan a Telihold ami mindig a kiteljesedettség állapota, pillanata. Minden alkalommal nagyon erős energiákkal érkezik, ami most attól különleges, hogy a Nap a Szaturnusz és a Jupiter között sétál, és a Telihold pillanatában már majdnem egzakt együtt áll Jupiterrel. Tehát mind a két nagymester, de főleg Jupiter energiáját beleviszi a Nap ebbe a Teliholdba.

olvass tovább

Nap-Szaturnusz-Jupiter együttállás

2021. január utolsó hete csodálatos energiákkal érkezik, mindenki számára megadatik, hogy az elmúlt két év munkáira rálásson és ezáltal úgymond megvilágosodjon, hiszen Nap január 24-én Szaturnusszal állt együtt és azóta halad Jupiter felé, akihez január 29-én ér oda. Ezzel egyrészről újra összehozza a már egymástól távolodó két mestert és így Szaturnusz-Jupiter közös erejét érezhetjük a mindennapokban, ami által ezen a héten abszolút tudás, bölcsesség jellemző ránk, hiszen a bölcs öreg és az isteni tudás együttes erejét éljük mindennapi cselekedeteink által és válunk tulajdonképpen azzá a bölccsé, amit ez a két mester képvisel, hiszen a Nap te magad vagy, és mikor két bolygó együtt áll, teljes tudásukat egymásnak adják.

olvass tovább

A 2021-es évet erősen meghatározó időszakba lépünk

A tegnapi Jupiter-Uránusz kvadrát mintegy felvezetője az egész évben élő Szaturnusz-Uránusz kvadrátnak, ami a 2021-es év meghatározó energiája lesz. Tulajdonképpen ebben az egy fényszögben egy mondattal elmondhatjuk az egész év fő üzenetét, átlépés az anyagi világból az isteni világba, a múltból a jövőbe, az irányítottságból a szabad világba.

olvass tovább

Mars-Szaturnusz kvadrát – 2020. augusztus 24.

A mai nap energiájában benne van egy új kezdet, nemcsak a benne rejlő égi helyzet által, hanem mert a Mars az egyik főszereplője, ráadásul ez egy kos Mars. A Marsban eleve ott az erő, nem hiába hívjuk őt az erőbolygónak, és mivel most hazai környezetben, a kos jelében jár, még inkább ereje teljében van.

olvass tovább

Mi is az igazi irányelv?

Az előttünk álló hétvége egy kicsit visszavisz az időben, pontosabban a Pünkösdi hétvégéhez, a május 28-31-i időszakra. Akkor ott olyan állások voltak, amik az előttünk álló néhány napban megismétlődnek, bár kicsit más szereplőkkel. Azon a hétvégén tetőzött Merkúr, mert akkor járt a napfordulati ponton, és lépett be az Ikrek csillagaiba, ahová most hétvégén, vasárnap tér vissza a Siriustól megfordulva.

olvass tovább