STYLELIFE / Stylekids


A szoptatás szépsége

  • 2015. október 24.

Természetes vagy megbotránkoztató dolog nyilvánosan szoptatni? Ivette Irvins szerint teljesen elfogadott és normális dolognak kéne lennie, így a fotográfus ennek kapcsán készített egy sorozatot szoptató anyákról. Neked mi a véleményed a képekről?

olvass tovább

Szoptató celebmamik

  • 2015. október 22.

Az egészséges mell hetében nem hagyhatjuk ki a sorból a mell legfontosabb és legnemesebb szerepét, a szoptatást. Tekintsétek meg a hírességekről készült legszebb képeket!

olvass tovább

Mit képvisel a 9-es szám?

  • 2015. október 09.

Elérkezett egy szakasz vége. Valami véget ér és kezdődhet egy új. Rálátást kapsz a múltra, jelenre és jövőre. Bölcs meglátásaid segítenek megérteni a miérteket. Most már nem magaddal foglalkozol, hanem a másikért élsz.

olvass tovább

A bárányok nem hallgatnak

  • 2015. október 06.

Megkezdődött a bárányhimlő szezon. Kicsik és nagyok, akik még nem estek át (tehát fogékonyak) ezen a pöttyös kórságon, most nagy esélyük van rá. Sok tévhit van jelen erről a betegségről. Ezeket szeretnénk tisztázni a következőkben.

olvass tovább

A gyermekbetegségek lelki háttere

  • 2015. október 02.

Vajon hogyan lehet, hogy van gyermek, aki szinte sosem betegszik le és többen mindenféle betegséget összeszednek? Megkezdődik a nevelési év, a gyermek közösségbe jár, ezzel együtt elkezdődik a betegségekkel járó időszak is. Mitől függ, hogy a gyermek megbetegszik-e vagy sem? A közösségtől, immunrendszertől, vitaminpótlástól, egészséges táplálkozástól?

olvass tovább

Tíz ok, amiért sírhat a baba

  • 2015. szeptember 30.

A kisbabák, újszülöttek egészen 1-1,5 éves korukig, amíg nem kezdenek el beszélni, vagy mutogatással a tudtunkra adni mit szeretnének, addig az egyetlen kommunikációs forrásuk a sírás. A fiatal anyukák, amíg nem ismerik ki kellőképpen gyermekük jelzéseit- hanghatásait, addig általában az összes lépcsőt végigzongorázzák mire megértik valójában mire is volt szüksége a kis csöppségnek.

olvass tovább

Mutass példát gyermekednek!

  • 2015. szeptember 28.

Kisbabát vállalni csodálatos dolog. A gyermekáldást soha ne a konfliktusok megoldása miatt, csakis a kiegyensúlyozott párkapcsolat kiteljesítéséért válasszuk!

olvass tovább

Egészséges tízórai receptek

  • 2015. szeptember 23.

Sokak emlékezetében még ma is aktívan él az iskolai menzák ízvilága és habár kétségtelen volt egy-két nagy kedvencünk, az ételek többségére mégsem az ízlelőbimbóknak nyújtott élvezet miatt emlékszünk.

olvass tovább