STYLELIFE / Stylebusiness


4 tipp, amivel te is sztár lehetsz a LinkedInen

  • 2015. március 01.

Te is regisztráltál a LinkedInre, de nem tudod mit is kezdj a profiloddal? Egyáltalán milyen céllal regisztráltál? Sokan nem is tudják, de ez a platform rendkívül jó lehetőségeket tartogathat számodra, amennyiben tökéletesre fejleszted a profilod! Itt van négy tipp, hogyan hívhatod fel magadra a HR-esek figyelmét!

olvass tovább

Munkahelyi szitokszavak

A stresszes hétköznapok során néha annyira túlterheljük az agyunkat, és annyira igyekszünk profik lenni, hogy éppen emiatt időnként beleszaladunk a legnagyobb hibákba és tűnünk ettől vérlázítóan amatőrnek a szakterületünkön. Íme, azok a bűvös mondatok, amiket nem érdemes kiejteni a szánkon az irodában.

olvass tovább

5 egyszerű tipp az egészséges irodai táplálkozáshoz

  • 2015. január 30.

Reggeli kapkodás, napkezdő meeting, e-mailek, üzleti találkozó, újabb céges megbeszélés, rohanás… Ha neked is ismerős a helyzet, akkor biztosan szembesültél már azzal a problémával, hogy a pörgős mindennapok során nemhogy egészségesen táplálkozni, de általában pár egészségtelen falatot bekapni sincs idő. Íme, pár egyszerű, életmódváltóknak kötelező tipp, amivel nem csak időt spórolhatsz, de az egészségedért is tehetsz, ha irodai étkezésről van szó!

olvass tovább

5 hely, ahova tedd a pénzed

  • 2014. december 18.

Ha pénzt szeretnénk félretenni, akkor rengeteg megtakarítási lehetőség közül választhatunk, a legfontosabb azonban, hogy a kritikus élethelyzetekre megtaláljuk a nekünk való terméket. Ma már válogathatunk különleges konstrukciók között is, azonban van öt olyan előtakarékossági forma, amibe életünk során legalább egyszer érdemes befektetnünk.

olvass tovább

Így kaphat havi plusz 130 ezret

  • 2014. november 26.

Körzetenként havi plusz 130 ezer forintot ad a kormány a háziorvosoknak, az érintettek szerint ez jó irány, de az összeg nem elég ahhoz, hogy több fiatal jelentkezzen körzeti doktornak - olvasható a Népszabadság szerdai számában.

olvass tovább