Így csempéssz strandhangulatot otthonodba!

  • 2016. február 24.

Elkalauzolunk titeket egy floridai házba, melyet eláraszt a tengerpart utánozhatatlan hangulata! A világos terek és a falak rendhagyó dekorálása csupán két jellemzője a nyári laknak, továbbiakért olvassatok tovább!

olvass tovább

Tértágítás a nappaliban

  • 2016. január 28.

A nappalit feldobni egy vidám színnel mindig jó ötlet. Ez, az a szoba, ahol a legtöbb időt együtt tölti a család, érdemes tehát energetizáló, vidám színeket csempészni a berendezésbe vagy a fal színeibe. Egy-két tárggyal is feltűnő változást érhetünk már el, de játszhatunk anyagokkal, mintákkal, falra ragasztható matricákkal, festékekkel, tapétákkal, a lehetőségek tárháza végtelen. Összegyűjtöttük a legjobb ötleteket, hogy miként színesítsd, tedd ragyogóbbá és tágasabbá a nappalidat.

olvass tovább

Legyen stílusos otthonunk 2016-ban is!

  • 2016. január 24.

Felgyorsult világunk stresszes mindennapjainak tökéletes ellenszere lehet a megnyugtató otthon. A Pantone ezt figyelembe véve hirdette meg idei trendszíneit, amelyek pszichológiailag kielégítik a nyugalom és biztonság utáni vágyunkat. A meleg, ölelő rózsa kvarc és a hűvösebb, higgadt Serenity, azaz halványkék a rend és békesség harmóniáját teremtik meg, felhasználási lehetőségeiknek a szakértő szerint pedig csak a képzelet szabhat határt.

olvass tovább

A legkreatívabb karácsonyfák

  • 2015. december 26.

A karácsonyfával járó fenyőillatot természetesen semmi sem pótolja, viszont nem is gondolnátok, milyen ötletes karácsonyfákat állítanak fel néhányan, hogy megússzák a hulló tűleveleket és a ragacsos gyantát.

olvass tovább

14 ötlet ajándékcsomagoláshoz

  • 2015. december 24.

Jól tudjuk, hogy az ajándékozás lényege a szándék, az adni akarás, nem pedig az ajándéktárgy értéke. A gyerekeknek, és gyanítom, hogy nagyon sok felnőtt is így van ezzel, a meglepetések kicsomagolása azonban hatalmas élmény, így ha csupán apróságokkal is kedveskedhetsz idén, öltöztesd ünnepi gúnyába. Hidd el, megéri.

olvass tovább

Így készíts otthon adventi naptárat!

  • 2015. november 30.

Karácsony közeledtével mindenkiben buzognak a kreatív ötletek, előkerülnek az ollók, ragasztók, a csillámporok, a színes szalagok és sablonok. És ha már ennyire eluralkodik rajtunk az alkotásvágy, tegyük be egy karácsonyi dalokból álló lejátszási listát, és készítsünk saját kezűleg adventi naptárat!

olvass tovább

Kedvenc karácsonyi illatgyertyáink

  • 2015. november 24.

A karácsony az ajtónkon kopogtat, már a főutcák is felöltötték ünnepi gúnyájukat, így itt az ideje, hogy otthonunkba is karácsonyi hangulatot varázsoljunk. Ennek egyik legegyszerűbb módja, ha gyertyát gyújtunk.

olvass tovább

Mesés karácsonyi hangulat az otthonunkban

  • 2015. november 21.

Megérkeztek a KIKA áruházakba az idei karácsonyi kollekciók, melyek a vanília, cukor, fahéj és gránátalma elnevezést kapták, magukba foglalva mindazt az ünnepélyességet, izgalmat, fűszerességet és teljességet, amely a KIKA minden termékét jellemzi.

olvass tovább