Motor órába öntve!

  • 2014. február 26.

A MotoGp egyik vezető csapata, a Yamaha Factory Racing és a holland óragyártó, a TW STEEL együttműködéséből született meg a YZR-M1 kódjelű motor óra verziója, melyet a világbajnok duó Valentino Rossi és Jorge Lorenzo fémjelez.

olvass tovább

Bering - A sarkvidék szimfóniája

  • 2014. február 26.

A dán design sosem fukarkodott a különleges ötletekkel! A "klinikai" finomságú és tisztaságú formatervezés szinte már mindenhol megjelenik és igen nagy piaci rést töltött be a mai túldimenzionált világunkban, ahol mindenki többet akar mutatni - pedig nem kellene!

olvass tovább

La Mer – Inspirációk órában!

  • 2014. február 22.

Mindig van új a nap alatt – tartja a mondás, bár manapság egyre inkább csak egymást klónozzák a különböző divatmárkák, mégis néha akad valaki, aki tényleg újat akar és nem elsősorban a pénz, hanem inkább az önmegvalósítás motiválja. Martine Ilana fiatal amerikai tervező megalkotta a La Mer márkát , de nála nemcsak az előbb említett okok, hanem a kényszer is közrejátszott, hiszen megunva saját ékszerdoboza szürkeségét, valami újra és egyszerűre vágyott, ami stílusos mégis eredeti.

olvass tovább

Órakollekció és új anyagok a Story by Kranz&Ziegler-től

  • 2014. február 21.

A német illetőségű Thomas Sabo nagyot robbantott a „minőségi” gyűjtögetős charm-okkal, amire évekkel később a Pandora replikázott, de már egy teljesen új koncepcióval és ezt gondolta tovább a – minő meglepetés – szintén dán Kranz&Ziegler Story néven. Ékszerből sosem elég, tartja a mondás és ez valóban így van. Misem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy röpke 2 év alatt a legnagyobb európai piacokon, Németországban és Angliában ma már „must have” kiegészítőként tartják számon a K&Z kreációit.

olvass tovább

Mint minden évben

  • 2014. február 18.

Mint minden évben, a Pantone színtechnológiai vállalat idén is kiválasztotta az év színét, amely szerintük meg fogja határozni a kifutók világát és irányadó lesz a design összes területén. A 2014-es év választottja pedig nem más, mint a ragyogó orchidea.

olvass tovább

Miért Rose Gold?

  • 2014. február 17.

Kérdezik sokan. Igen számomra is meglepő, hogy ismét reneszánszát éli ez a több száz éve létező anyag/szín. Az orosz birodalomban vörös aranyként nevezett ötvözet színe – ragaszkodunk a szín elnevezéshez, bár az esetek többségében nem igazán az arany eme ötvözetéről van szó– tavaly robbant be ismét a legnagyobb divatmárkáknak köszönhetően és azóta is töretlenül tart uralkodása a kiegészítők terén.

olvass tovább

Love Message Pandora ékszerbe rejtve

  • 2014. február 06.

Milyen is a szerelem? Túláradó, romantikus, titkos, meghitt, lángoló? Ezt a kérdést járta körbe a Pandora lelkes tervezőcsapata, mielőtt megalkotta a márka 2014-es Valentin-napi kollekcióját. Érdemes elmerülni a csodás ékszerek között, hiszen február 8. és 16. között a Valentin-napi kollekció darabjai után a második 50% kedvezménnyel vásárolható meg.

olvass tovább

15 csodás ékszer ajándékba 15.000Ft alatt

  • 2013. december 05.

Barátnők, édesanyák, unokatestvérek, húgok, és nővérek is bizonyára legalább annyira örülnének karácsonyra valami csodásan csillogónak, mint amennyire mi. Íme 15 ajándékötlet, amiből diszkréten a szerelmünknek is mutathatunk véletlenül párat, hátha érti a célzást!

olvass tovább

Az eddigi legjobb Chanel

  • 2012. április 06.

A Chanel első órabemutatója éppen 25 évvel ezelőtt volt, így az idei Baselworld óra-világkiállításra valami igazán nagy dobással akart előrukkolni divatház. Sikerült.

olvass tovább