DIVAT&STÍLUS / Óra & ékszer


Statement

  • 2014. május 10.

Ha fellapozunk egy külföldi divatmagazint, akkor szinte biztos, hogy belebotlunk az alábbi kifejezésbe. Miről is van szó, mit is jelent ez a szó szerint magyarra nem fordítható kifejezés.

olvass tovább

Vásárolj egy Ice-Watch órát és nyerj

  • 2014. április 29.

Igen, ha Április 28 és Május 25-a között a kijelölt boltok egyikében vásárolsz egy Ice-Watch órát, kitöltöd a nyereménylapot és helyesen válaszolsz egy kérdésre akkor te lehetsz 10 szerencsés nyertes egyike, aki egy VIP Paddock jeggyel a nyakában egy felejthetetlen hétvégét tölthet el a BMW Motorsport vendégeként a DTM Hazai futamán.

olvass tovább

Invicta Russan Diver Nautilus - Némó kapitány órája

  • 2014. április 08.

Igen, ez egy óra és nem egy kellék, amit a Némó Kapitány legújabb forgatásáról kaptunk. Ez az amerikai óragyártó legújabb különleges kiadású Nautikus modellje, mely a kollekció 10. évfordulójára készült. Pontosabban a 60-adik, de ez most részletkérdés.

olvass tovább

A Submariner gyermekei

  • 2014. április 04.

Ki ne ismerné a nagybetűs ÓRÁT a mára ikonná vált Rolex Submarinert. Igen, szinte biztos vagyok, hogy ez így nem sok embernek mond valamit, de lefogadom, a kép láttán mindenkinek beugrik ez a klasszikus forma.

olvass tovább

EXTRA LAPOS – az „új” óratrend!

  • 2014. április 01.

Igen, a skandináv óradesign mindig is nagy hatással volt az óragyártásra, és most is ők viszik a zászlót, hiszen a legutóbbi Inghorgentán (német óra és ékszerkiállítás) minden gyártó a legújabb slim kollekciójával büszkélkedett. Nem felejtem el, amikor egyik svéd óragyártó cég kereskedelmi igazgatója azzal hencegett, hogy márpedig idén nekik van a legvékonyabb órájuk – mintha ez egy ilyen verseny lenne?!

olvass tovább

Innovatív kollekció a Pandorától

  • 2014. március 22.

30 évvel az első személyre szabható karkötő után megérkezett a PANDORA legújabb, teljesen új koncepción alapuló kollekciója, az Essence. A felejthetetlen pillanatokat megörökítő hagyományos Pandora karkötő mellett megjelent letisztult és elegáns sorozat darabjai a viselőjük életét leginkább meghatározó értékeket hivatottak kifejezni.

olvass tovább

VE Lunkokhod 2 Chrono

  • 2014. március 14.

A litván székhelyű óragyártó újabb modellel bővítette a tavaly nagy sikerrel debütált Lunokhod 2 órakollekcióját. A meglévő multifunkciós és automata órák mellé megérkezett a stopperes verzió is. A tekintélyt parancsoló 49 mm átmérőjű és 17 mm vastagságú óratokba 1/20 másodperc pontosságú szerkezet került, 300 méterig vízálló, az indexeket tritium gázzal töltött csövek helyettesítik, melyek 15 évig garantálják a tökéletes láthatóságot.

olvass tovább

Ékszerek tavaszra Michael Kors-tól

  • 2014. március 13.

MK, szinte lehetetlen, hogy ez a logó ne jöjjön velünk szembe az utcán bármely eltöltött 10 perc alatt. Igen a sokáig nélkülözött divattervező most lépett be a dollármilliárdosok táborába és sikert sikerre halmoz kollekcióival. De nem volt ez mindig így, amibe most nem is szeretnék belemenni.

olvass tovább