2014 a Bering Time éve

  • 2014. november 07.

A cég fönnállásának 4 évében már több mint 50 országban kapható a márka és ez alatt a 4 éve alatt több mint 4 millió órát értékesítettek… a tavaly Angliában az év óramárkájának és Németországban a legjobb új márkának választott dán óragyártó töretlenül halad előre, amit mi sem bizonyít jobban, mint a tavaly nagy sikerrel debütált ékszerkollekció a Symphony és az a több mint 15.000 elégedett értékesítési hely világszerte.

olvass tovább

Fernando Alonso drága ideje

  • 2014. október 08.

A Viceroy óramárka az egyik piacvezető spanyol óragyártó a Grupo Munreco több mint 60 éves történelemmel rendelkező terméke. A több mint 60 éves története alatt olyan világsztárok képviselték a márkát mint, Antonio Banderas, Enrique Iglesias, Shakira, Melanie Griffith.

olvass tovább

Őszi-téli ékszertrendek

  • 2014. szeptember 30.

Minden az egyedi elegancia körül forog a 2014-es őszi-téli ékszertrendek világában. S hogy mit jelent ez valójában azt négy világmárka, a Thomas Sabo, a Pandora, a STORY és a Micheal Kors képviselői mutatták be a MOM Parkban található Silver Islands Buda Ékszerszigetnél. Az új kollekciókat ezúttal is az elegáns vonalak és az alkotás lehetősége jellemzi, hiszen rengeteg különleges darab áll a szépség iránt rajongók rendelkezésére, hogy megálmodják egyedi kiegészítőiket.

olvass tovább

Breitling Transocean 38

  • 2014. szeptember 12.

A svájci óragyártó nosztalgikus hangulatban van. Szinte nem telik el úgy hónap, hogy ne gondolná újra régi nagymúltú klasszikusait. Most a több mint 50 éves Transocean esett át egy kisebb-nagyobb ráncfelvarráson.

olvass tovább

Különleges órák és napszemüvegek nyomában

“Színes, komoly, őrült, egyedi stílusú órákat egyaránt megtalálhattok nálunk, hiszen az óra minden helyzetben egy fontos kiegészítője a ruházatnak. Csak azt nyújtjuk, amit szeretünk, és amit szívesen hordanánk akár hétköznap, akár szórakozni.” Ez a mottója, annak a két fiatal srácnak, Hegedüs Norbinak és Csörgő Zsoltnak, akik órafanatikusokként kedvenc szenvedélyüknek hódolva, útjára indították a ZunStore-t, ahol a design karórák mellett, egyedi napszemüvegek közül is válogathatunk.

olvass tovább

Bering Artcic Stardust

  • 2014. július 12.

A legújabb ékszerkollekció a Beringtől. Az erőltetett kreativitás korát éljük, amikor ciki nem annak lenni, ami adott. Sokan ugye nem szeretnek beállni s sorba, de rengeteg olyan mainstream dolog van, aminek igen is a tagjává kell válnunk és beleolvadni a tömegbe…

olvass tovább

Idő masszív nemesacél tokban

  • 2014. július 11.

A sokak által ismert és kedvelt amerikai márka órakollekciója az idei évben is gondolt a lifestyle sportok szerelmeseire és megalkotta sikeres Fulton modell capsule kiadásait. Az inspirációt most a vitorlázás adta. A masszív 45mm-es nemesacél tokban egy precíziós 3 mutatós dátumkijelzős és 2 4 órás mutatóval felszerelt multi funkciós szerkezet található, 100 M-ig vízálló, különleges kialakítású kaucsuk szíjjal egy az idei nyár egyik nélkülözhetetlen kiegészítője.

olvass tovább

A Breitling új fekete madara

  • 2014. július 08.

Számomra mindig is furcsán hangzott az AVENGER megjelölés, ha egy óráról beszélünk. Szeretjük tulajdonságokkal felruházni kedvenc tárgyainkat, de azért ez egy kicsit túlzás. Ha már kedvencekről van szó, akkor a svájci óragyártó ismét nagyot alkotott. És most szó szerint. 48 mm-es tokátmérő több mint tekintélyt parancsoló, de a robosztus külsőt a fekete slankítja így finomítva az összképet. A tok anyaga fekete titánium, így nagyon könnyű és kényelmes viseletet, és a letisztult számlapon elhelyezkedő kicsit túlméretezett indexek és mutatók kitűnő olvasottságot biztosítanak. A 300 M vízállóságot a titánim tokon túl a biztonsági záras, csúszásmentes korona biztosítja.

olvass tovább

Az idei nyár óratrendjei

  • 2014. június 21.

Rose Gold – tavaly robbant be ismét ez a régi-új szín, mely szinte már minden óra és ékszermárka kollekciójában megtalálható. Az uralkodása még mindig tart, bár kicsit alábbhagyott a lendület. Egy biztos, az idei nyáron egy biztos pont a kiegészítőknél.

olvass tovább

TW STEEL nyereményjáték

  • 2014. június 13.

Ha Június 13 és Julius 21 között egy TW STEEL órát vásárolsz és kitöltöd a jelentkezési lapot és helyesen válaszolsz egy kérdésre akkor te lehetsz az egyik szerencsés, aki részt vehet egy a Sahara Force India F1 Team élményben a magyar nagydíj alatt!

olvass tovább