DIVAT&STÍLUS / Óra & ékszer


Mit kap karácsonyra a legjobb férj a világon?

  • 2014. december 17.

Ha túl sokat törtük már eddig a fejünket és nem jut eszünkbe semmi kézzel fogható ötlet így karácsony előtt egy héttel, akkor ideje megfogadni néhány tanácsot. Nyúljunk vissza a klasszikus értékekhez és legyünk egy kicsit régimódiak.

olvass tovább

Nyári víziók a magyar ékszertervezőtől

  • 2014. december 10.

A dorivisy márka 2010-ben indult el és Dóri ugyanebben az évben elnyerte „Az év kiegészítő tervezője 2010” díjat. Azóta minden évben több kollekcióval jelenik meg, melyek azonban nem a divatban megszokott szezonokat követi, hanem egy-egy téma köré épülnek.

olvass tovább

A tökéletes ajándék? - Gant Harrison

  • 2014. november 20.

Az óra egy férfi életében a tökéletes kiegészítő. Az egyetlen olyan, aminek minden férfi igazán örül. Manapság a divatórák korát éljük és a klasszikus kicsit háttérbe szorul. A Gant mindig is szigorúan ragaszkodott a tradícióihoz, a klasszikus eleganciához.

olvass tovább

Valódi gyöngyszemek

  • 2014. november 16.

A Majorica gyöngyöket Manacor-ban gyártják Majorca északi részén. Egy Majorica ékszer generációk tudása és több mint 120 év tapasztalata teszi igazán különlegessé. a Majorica kollekciója több mint 800 fajta ékszerből áll, a leg alapabb modelltől a leginnovatívabb designiig, de mindig középpontban a gyöngy-el. A folyamatos változás és megújulás a márka lételeme ezért is mutat be minden évben 4 új kollekciót.

olvass tovább

Minőség megfizethető áron

  • 2014. november 14.

Az ősz mindig is az újrakezdésről, újraindulásról szól. Itt az ideje, hogy elpakoljuk a könnyű nyári cuccokat, a gondtalan darabokat és el kezdjünk gondolkodni mit is hordjunk ősszel?

olvass tovább

Paul Hewitt

  • 2014. november 10.

A Preppy stílus már órában is elérhető. A Paul Hewitt volt az első olyan óragyártó, amely már 2009-től készít órákat és egyéb kiegészítőket. A német cég mára világszinten ismerté vált NATO óraszíjas órák mellett a karkötők, övek, mandzsetták és egyéb kiegészítők széles választékát kínálja a vásárlóknak.

olvass tovább

2014 a Bering Time éve

  • 2014. november 07.

A cég fönnállásának 4 évében már több mint 50 országban kapható a márka és ez alatt a 4 éve alatt több mint 4 millió órát értékesítettek… a tavaly Angliában az év óramárkájának és Németországban a legjobb új márkának választott dán óragyártó töretlenül halad előre, amit mi sem bizonyít jobban, mint a tavaly nagy sikerrel debütált ékszerkollekció a Symphony és az a több mint 15.000 elégedett értékesítési hely világszerte.

olvass tovább

Fernando Alonso drága ideje

  • 2014. október 08.

A Viceroy óramárka az egyik piacvezető spanyol óragyártó a Grupo Munreco több mint 60 éves történelemmel rendelkező terméke. A több mint 60 éves története alatt olyan világsztárok képviselték a márkát mint, Antonio Banderas, Enrique Iglesias, Shakira, Melanie Griffith.

olvass tovább