qudo, a színtiszta harmónia

  • 2015. június 25.

Időtlen elegancia, letisztult dizájn, harmonizáló színek – a nappabőrből, allergiamentes acélból, 925 sterling ezüstből, rózsaaranyból, Swarovski kristályok és ásványok felhasználásával készült karkötőket, gyűrűket, fülbevalókat, nyakláncokat és medálokat gyártó német qudo collection márka kézzel készített, prémium minőségű ékszerei a Colors Jewelry Concept forgalmazásában már Magyarországon is elérhetők.

olvass tovább

Pacific - Búváróra a GANT-től

  • 2015. május 22.

Az amerikai lifestyle/preppy márka meglehetősen kiszámítható a szó jó értelmében. A 60 éves fennállása alatt nem történt olyan megrengető változás a stílusában, ami miatt a kedvelői/rajongói elpártoltak volna tőle…

olvass tovább

Angyalok kísérnek bennünket éjjel

  • 2015. május 21.

Engelsrufer – Angyalhívó egy igazán különleges ékszer amely most kezdte meg világhódító útját. A két német ékszerbolt tulajdonos Sabine és Mario Martini az egyik utazásuk alkalmával kapott ihletett és készítette el az első kollekciót.

olvass tovább

Valentino Rossi interjú

  • 2015. február 21.

A két „márka” a holland TW STEEL és a mostani elnevezésén Movistar Yamaha MotoGp csapat között 2013-ban indult. Az idei év indulása előtt elkaptuk a versenyzőt, akit sokan DOKTOR- ként ismernek egy interjúra

olvass tovább

Csodás csecsebecséket hozott nekünk a Swarovski

  • 2015. január 29.

Múlt hét hétfőn a Hercegprímás utcában került megrendezésre a Higgs Fieldben a Swarovski 2015-ös tavaszi-nyári kollekciójának bemutatója. A rendezvény keretén belül megcsodálhattuk a legszebb darabokat, melyeket fel is próbálhattunk, mindezt finom koktélok és ínycsiklandozó fogások társaságában.

olvass tovább

Mit kap karácsonyra a legjobb férj a világon?

  • 2014. december 17.

Ha túl sokat törtük már eddig a fejünket és nem jut eszünkbe semmi kézzel fogható ötlet így karácsony előtt egy héttel, akkor ideje megfogadni néhány tanácsot. Nyúljunk vissza a klasszikus értékekhez és legyünk egy kicsit régimódiak.

olvass tovább

Nyári víziók a magyar ékszertervezőtől

  • 2014. december 10.

A dorivisy márka 2010-ben indult el és Dóri ugyanebben az évben elnyerte „Az év kiegészítő tervezője 2010” díjat. Azóta minden évben több kollekcióval jelenik meg, melyek azonban nem a divatban megszokott szezonokat követi, hanem egy-egy téma köré épülnek.

olvass tovább