Rejtélyes igazgyöngyök

  • 2017. február 15.

A MISAKI a rejtélyes igazgyöngyöt helyezi a középpontba, melynek szépségét és tökéletességét hatalmas sikerrel ötvözték eredeti és kortárs tervezéssel. A márka az igazgyöngy modern és kreatív értelmezését kínálja, egymás mellé helyezve a tiszta vonalakat és a felső kategóriás anyagok választékát.

olvass tovább

Statement gyűrűk

  • 2017. február 10.

A statement gyűrűket sokan csak akkor merik felvenni, ha különleges alkalomról van szó, pedig a divattrendek pont a nagyobb ékszereket részesítik manapság előnyben. Egy-egy szebb darab akár hétköznapi szettünkkel is jól mutat, például farmer-ing kombinációhoz. Persze különleges eseményekhez, bulikhoz is tökéletesen passzolnak a figyelemfelkeltőbb gyűrűk, hiszen biztosan feldobják a választott ruhát.

olvass tovább

Órák, melyek olyan állandóak, mint a tenger

  • 2017. február 08.

Mire van szükségünk egy órában? Arra, hogy megmutassa az idő, és valljuk be arra, hogy jól nézzen ki. A Paul Hewitt órák mind a két elvárásunkat kielégíti, hiszen szerkezetileg is nagyon jók és kinézetre is. Két típusú Paul Hewitt óra kapható jelenleg, a Sailor Line és a Signature Line. A tok anyaga mindkét kollekcióban rozsdamentes acél, pvd bevonattal, az óraüveg pedig zafírkristály, így karcálló.

olvass tovább

Bemutatkozik a STAR WARS x Nixon Collection!

  • 2017. február 06.

A Nixon nagy hangsúlyt fektetett a részletekre, amikor megalkotta a galaxis legjobb óráit. A kollekció órái olyan jelképes karakterekről emlékeznek meg, mint a Stormtrooper, Darth Vader, Imperial Pilot és Boba Fett. Ügyeltek rá, hogy az apró részletek, mint a lünetta, a nyomógombok és szíjak is mind-mind hitelesek legyenek.

olvass tovább

TI Sento Milano – Kifinomult ezüst ékszerek

  • 2017. február 02.

Hollandia mindig is központi szerepet játszott az ékszerkereskedelemben. A Ti Sento Milano 2003-ban mutatkozott be a nemzetközi piacokon. Azért esett a választás az ezüstre, mint alapanyag, mert kitűnően kombinálható és alakítható az aktuális divatirányzatoknak megfelelően legyenek azok színek, formák és egyéb anyagok.

olvass tovább

Haranggömbök

  • 2017. február 01.

Az Engelsrufer Angyalhívóiban rejlő kis haranggömbök nem véletlenül elérhetőek többféle színben is, hiszen mindegyik más jelentést hordoz. Most bemutatjuk nektek nyolc különböző színű haranggömbök jelentését, hogy könnyebb legyen a választás a későbbiekben.

olvass tovább

Az Angyalok magunkhoz hívása

  • 2017. január 31.

Manapság könnyen megfeledkezünk Angyalainkról, azonban ha ezt felismerjük, könnyen újra magunkhoz hívhatjuk őket. Ha úgy érezzük, hogy nincsenek mellettünk Angyalaink, vagy Őrangyalunk mellett más Angyalokra is szükségünk van, választhatunk egyet az Engelsrufer ékszereiből. Az Engelsrufer németül Angyalok hívóját jelenti, és pontosan ebben segít neked.

olvass tovább