Kékségek

  • 2017. június 12.

A kék az idei nyár slágerszíne, ezért a következő pár cikkünkben szeretnénk megmutatni nektek az új kedvenc kékségeinket!

olvass tovább

A pink szín tartja lázban a világot

  • 2017. május 26.

A pink minden árnyalata megjelent idén az órák és kiegészítők világában. Egy szuper pink órával fel tudod dobni a nyári szetted, színt tudsz vinni a szürke hétköznapokba! Mi bele se merünk gondolni, mennyi árnyalata lehet ennek a közkedvelt színnek, azt viszont vállaltuk, hogy összeszedjük nektek a kedvenc pink óráinkat és kiegészítőinket.

olvass tovább

PAUL HEWITT NORTH BOUND KARKÖTŐK

  • 2017. május 10.

A NORTH BOUND karkötők a legjobb bőrből készülnek Németországban, ezért kapják meg a „Made in Germany” jelzést. A csuklódra tekerve azonnal felkeltik a figyelmet. A karkötők megtestesítik az Észak-német PAUL HEWITT stílust: letisztult, diszkrét, egyszerre gyönyörű és lenyűgöző.

olvass tovább

Nixon Misson – Az extrém okos óra

  • 2017. május 02.

Aki nem is meri, a NIXON márkát az gyorsan nézzen utána és várjuk vissza a további olvasáshoz. Aki viszont igen, vagy úgy érdeklik, az okos órák annak van egy jó hírünk. Végre nálunk is kapható a NIXON MISSION elnevezésű okos órája.

olvass tovább

LA ROCHE PETITE: LIMITED EDITION – DALMÁT KŐ

  • 2017. április 20.

A La Roche Petite kollekció két leglenyűgözőbb darabja, a legjátékosabb is egyben, hiszen dalmát kővel készülnek. Ennek a természetes kőnek a gyönyörű, pöttyös mintázata az állatmintákra hasonlít, így adva divatos kinézetet egy máskülönben minimál stílusú időmérőnek. A márvány modelljeinkhez hasonlóan minden számlap különbözik, így teljesen egyedi.

olvass tovább

Az Engelsrufer első parfümkollekciója

  • 2017. április 12.

Annak az ötlete, hogy a tökéletes hangot használjuk őrangyalunk magunkhoz hívásához vezetett hat évvel ezelőtt egy mennyeien sikeres ékszerkollekció megalkotásához: Engelsrufer. Most ez egy új és lenyűgöző kiegészítést kap: már elérhetőek az Engelsrufer parfümök!

olvass tovább

Tavaszi újdonságok

  • 2017. április 11.

Az idei tavaszi nyári qudo kollekcióban, nem csak új színek és minták találhatóak, hanem a kettő különleges együttesei. Új kollekciójukban felfrissítették a már jól ismert fonott Codino karkötőiket is, és egy szín helyett három színű bőrből fonták össze őket. Az új színkombinációk tökéletesek a tavaszi és nyári szezonra, hiszen frissek és könnyedén ruhatárunk elengedhetetlen részévé válhatnak.

olvass tovább