DIVAT&STÍLUS / Óra & ékszer


Sterling ezüst ékszerek

  • 2017. június 20.

A szakemberek szerint idén ismét a sterling ezüst ékszerek kerülnek előtérbe. Szerintük fontos az is, hogy egy márkának legyen kialakult identitása és személyisége, hiszen a vásárlók nem csak egy terméket, hanem egy életstílust is szeretnének megvásárolni, amikor ékszert vesznek.

olvass tovább

Mesh szíjak

  • 2017. június 17.

A mesh szíjas órák nem jelentenek újdonságot az órapiacon, azonban idén az eddiginél is több márka kínálatában is megtalálhatjuk. Ezeknek a szíjaknak a története egészen a 19. századi Olaszországhoz vezethetőek vissza, azonban most ismét nagyon divatosak lettek. A stílus a katonák páncélzata alatt hordott védőruházatból indult ki, és akkoriban kizárólag a Milánói ötvös mesterek készítették.

olvass tovább

Gyöngy ékszerek

  • 2017. június 16.

A Misaki márka gyöngyös ékszerkínálata elegánsan és figyelemfelhívóan kiemeli az igazgyöngyök időtlen szépségét. A tenyésztett gyöngyöt – mely az antikvitás kora óta egy előkelő és szimbolikus anyag – keltik életre finom és részletes dizájnjaikkal. Az különböző színek és eltérő fényesség a gyöngyök eredetéhez kötődik.

olvass tovább

Halmozd a kékségeket!

  • 2017. június 15.

A qudo új tavaszi, nyári színeiről már hírt adtunk ugyan, de harmadik kedvencünk, vagy inkább kedvenceink: minden ami qudo, minden, ami kék.

olvass tovább

Kékségek

  • 2017. június 12.

A kék az idei nyár slágerszíne, ezért a következő pár cikkünkben szeretnénk megmutatni nektek az új kedvenc kékségeinket!

olvass tovább

A pink szín tartja lázban a világot

  • 2017. május 26.

A pink minden árnyalata megjelent idén az órák és kiegészítők világában. Egy szuper pink órával fel tudod dobni a nyári szetted, színt tudsz vinni a szürke hétköznapokba! Mi bele se merünk gondolni, mennyi árnyalata lehet ennek a közkedvelt színnek, azt viszont vállaltuk, hogy összeszedjük nektek a kedvenc pink óráinkat és kiegészítőinket.

olvass tovább

PAUL HEWITT NORTH BOUND KARKÖTŐK

  • 2017. május 10.

A NORTH BOUND karkötők a legjobb bőrből készülnek Németországban, ezért kapják meg a „Made in Germany” jelzést. A csuklódra tekerve azonnal felkeltik a figyelmet. A karkötők megtestesítik az Észak-német PAUL HEWITT stílust: letisztult, diszkrét, egyszerre gyönyörű és lenyűgöző.

olvass tovább

Nixon Misson – Az extrém okos óra

  • 2017. május 02.

Aki nem is meri, a NIXON márkát az gyorsan nézzen utána és várjuk vissza a további olvasáshoz. Aki viszont igen, vagy úgy érdeklik, az okos órák annak van egy jó hírünk. Végre nálunk is kapható a NIXON MISSION elnevezésű okos órája.

olvass tovább