Kulcsszó keresés /


10 kép, ami bizonyítja, hogy Armie Hammer az egyik legszexibb színész, aki ma Oscar-szobrocskáért fog izgulni

  • 2018. március 04.

Armie Hammer számára minden bizonnyal nagy izgalmakkal fog telni ez a hétvége, ugyanis ő az egyik főszereplője a Szólíts a neveden! című filmnek, melyet legjobb film kategóriában jelöltek Oscar-díjra. Korábban láthattuk már a Social Network-ben, illetve a Gossip Girl rajongói is emlékezhetnek rá, ugyanis a sorozatban Serena egyik szélhámos pasiját, Gabriel-t alakította. Véleményünk szerint mindamellett, hogy tehetséges, kifejezetten sármos és vonzó férfi is, és ezt most be is bizonyítjuk!

olvass tovább

Top 5: Antonio Banderas legjobb filmjei

  • 2017. augusztus 10.

A sármos spanyol színész bizony a mai napon tölti be 57. életévét. Ennek ellenére most is rendkívül karizmatikus és vonzó férfiként tartjuk számon. Jöjjenek most a legemlékezetesebb alkotásai!

olvass tovább

Boys Don’t Cry: (Egy) Férfi szempont(ja)

Beszélgetek. Egyik Hölgy ismerősöm panaszkodik, hogy miután eltöltött egy romantikus hétvégét egy vonzó férfival, a fickó felszívódott. Pedig, ami időt együtt töltöttek, azt láthatóan és érezhetően mindketten élvezték. Nem érti. És persze piszkálja a fantáziáját. Mert ő már úgy elképzelte… Közbekérdeztem, hogy mit is képzelt el?

olvass tovább