Kulcsszó keresés /


A magány hálózata

Megkérdezted már magadtól, hogy mikor ébredtél a telefonod nélkül? Mikor nem az volt az első dolog reggel, hogy kinyitottad a laptopodat? A technológia nem körbe vesz minket, mi már a virtuális térben létezünk. Lassan élő robottá válunk, nincsenek érzéseink, csak szükségleteink. Nincsenek mély, valódi kapcsolataink, csak követőink.

olvass tovább

'A cél az, hogy a jövő autószalonja egy az ügyfelek számára kellemes és stresszmentes időtöltés legyen'

  • 2019. február 19.

Egy autószalonba ma már nem csupán azért térnek be az ügyfelek, hogy új autót vásároljanak, vagy szervizbe vigyék járművüket. Ahogy a világ változik az autószalonok szerepe is át, és remélhetőleg felértékelődik. Első hallásra ez utóbbi nem tűnik logikusnak, hiszen sokan vallják, hogy az internetes kereskedelem terjedésével a jövőben az autóvásárlás teljesen áttevődhet a virtuális térbe. Képe Tibor, a Hyundai Hatvan tulajdonosa azonban más véleményen van!

olvass tovább

Vásárlás az interneten: pro és kontra

  • 2015. november 06.

November 6-a az internetes vásárlás világnapja, ilyenkor számos webáruház kínál akciókat, kedvezményeket. De vajon megéri ezeket elfogadni, és a végén többet költeni a virtuális térben, mint azt eredetileg elterveztük?

olvass tovább

A legszebb füstös szem: Keira Knightley

  • 2014. január 29.

A különféle filmes és zenei díjak csak úgy záporoznak a napokban, ennek köszönhetően szebbnél szebb ruhakölteményekkel, frizurákkal és sminkekkel találkozhatunk, sajnos csak a virtuális térben, az eseményeket megörökítő fényképeknek köszönhetően.

olvass tovább

Lelkünk rajta

  • 2014. január 24.

Éppen kemoterápián fekszem, egész nap a sorstársaimat hallgatom, talán ez a betegség legnehezebb része. Nem bírok a rákról beszélni. Leírni könnyű, elmesélni újra meg újra a diagnózisokat, a jelenlegi állapotomat, megmondani, mi a következő lépés, amit sok esetben még én sem tudok, lehetetlen. Leírom, ott marad abban a talpalatnyi virtuális térben, és útjára indul, segít másokon, megváltoztat sorsokat, szolgál valamit, és ezáltal hasznára válik az embereknek, köztük nekem is.

olvass tovább

Overshare, avagy a kevesebb néha több!

  • 2013. február 13.

Közeledik a Valentin nap, így újra aktuális a kérdés, mennyire éljünk a "virtuális térben", mennyire és főleg hogyan osszuk meg magunkat, vágyainkat, szerelmünket, kapcsolatunkat a közösségi médiában.

olvass tovább