Kulcsszó keresés /


Infúzióval a szépségünk és egészségünk védelmében

  • 2019. november 18.

Az anti-aging medicina a legnagyobb hangsúlyt a megelőzésre helyezi, mind az egészség, mind a bőröregedés esetében. A bőr védelme szempontjából az UV sugárzással szembeni védelmet jelölhetjük meg kulcskérdésnek. A prevenció szempontjából kiemelkedő fontosságú a bőrtípusnak megfelelő ápolás, a helyes életmód, a megfelelő táplálkozás és lehetőség szerint a stressz mellőzése.

olvass tovább

Az UV-sugárzás káros hatásai

Manapság egyre nagyobb problémát okoz a már címben említett dolog. A bőrre van kifejezetten káros hatással, ezért fontos, hogy ha tartósan napon tartózkodunk, kenjük be magunkat naptejjel, valamint délelőtt 11 és délután 15 óra között lehetőség szerint vonuljunk árnyékba!

olvass tovább

Sminktetoválás ápolása nyáron

  • 2013. augusztus 17.

Itt a nyár, a strandolás és a nyaralás ideje. Az UV sugárzás és a sós, klóros víz okozta kiszáradás azonban a sminktetoválás legnagyobb ellenségei. Az alábbi néhány praktikus tanáccsal könnyen meg lehet óvni a sminktetoválást, mely így hosszú évekig szép marad.

olvass tovább

Hiába hódít, ha nem véd

  • 2012. június 21.

A gyilkos kór – szokták mondani. Az UV sugárzás káros hatásai az élet során folyamatosan összeadódnak, a károsodás lassan és fájdalommentesen jelenik meg. Ezért kell, hogy a napszemüvegek viselése ne csak divat legyen.

olvass tovább

Hogyan alkalmazkodjunk a magaslati környezethez?

  • 2011. december 04.

A hegyekben - már 2000 m felett is - különböző természet adta kihívásokkal kell megküzdenünk, mint például a levegő oxigén- és páratartalmával, az UV sugárzással, illetve a hőmérséklet és időjárás gyors változásával. Mivel a természetet megváltoztatni nem lehet, ezért nekünk kell alkalmazkodnunk és figyelembe kel vennünk szervezetünk figyelmeztetéseit.

olvass tovább

Speciális öltözködési tippek nyárra

  • 2011. június 29.

Harc az UV, a hőség, az izzadás ellen öltözködés-innovációval. A rendszeres nyári záporok ellenére napról-napra nagyobb a hőség, ezért fontos, hogy megvédjük bőrünket a káros UV sugaraktól, szervezetünket pedig a nagy melegtől. Jó hír: nem kell lemondani a rég áhított szabad programokról, már néhány egyszerű öltözködési tanács is nagy segítség lehet a baj elkerülésében. Csakúgy, mint az a technológia, amely már az izzadtság láthatatlan elvezetésére, gátlására is képes.

olvass tovább

Újdonság mély ráncok ellen a La Roche-Posay -tól

  • 2009. július 27.

A kor és a bőrt mindennap érő UV sugárzás következményei: az epidermis az csökkenő hidratáltság miatt kiszárad, a bőrszövetet tartó rostok roncsolódnak és elszakadnak, ezáltal a bőr elveszti a tömörségét, valamont a bőrszövetet kitöltő rostok rossz regenerálódása és kapcsolódásának következtében a dermisz elveszti belső tartását.

olvass tovább

L’Oréal Paris - Revitalift - mélyráncok ellen

  • 2008. július 09.

A törésráncok a földkéreg repedéseihez, törésvonalaihoz hasonlíthatók. A kor és az UV sugárzás hatására a bőr anyaga nem képes tovább a bőrfelszínt szilárdan tartani, így az összeesik, és látható, mély ráncok keletkeznek rajta.

olvass tovább