Kulcsszó keresés /


Stílusiskola: 5 dolog, ami trendi lesz idén tavasszal

Ha már te is tűkön ülve várod a tavaszt, akkor az a szomorú hírünk van, hogy egy kicsit még várat magára, azonban egy kicsit kellemesebbé tehetjük a hideg téli napokat, ha kicsit előre tekintünk, és elmerülünk az idei tavaszi trendekben. Mutatjuk azokat a darabokat, amelyekkel biztosan találkozhatsz majd az utcákon, és természetesen jó ötlet lehet velük bővíteni a ruhatáradat.

olvass tovább

8 újabb tavaszi trend, amit imádni fogsz és tarolni fog!

  • 2015. október 20.

Tudjuk, hogy még térdig gázolunk a sárban és a levelekben, de olyan elképesztően klassz divattrendeket hoztunk nektek (ismét) tavaszra, hogy leesik majd az állatok. A préri lány, a cheerleader, a szexi kombiné, vagy a luxy geek? Hogy melyik leszel ezek közül, csak te döntöd el.

olvass tovább

2015-ös AVON tavaszi sminktrend

A múlt héten az Avon legújabb tavaszi trendjeit követő sminkkollekcióját volt alkalmam kipróbálni, melynek köszönhetően első kézből oszthatom meg veletek a tapasztalataimat a kozmetikai cég legújabb termékeiről. Elsőre rögtön feltűnt, hogy ritka az olyan gondosan kialakított weboldal, mint az Avononline! Egyszerűen és gyorsan lehet keresgélni a termékek között, amelyekről a képek mellett széles körű információkat is olvashatunk.

olvass tovább

Itt a Proenza Schouler kollekció a Mac-től

  • 2014. április 29.

Végre elérhető a MAC Váci utcai üzletében a Proenza Schouler kollekció! Egyedi, limitált kiadású csomagolása már önmagában ellenállhatatlan a MAC rajongók számára, hát még a mesés tavaszi színek, amikkel ismét előrukkoltak. Ismerd meg te is a legújabb kollekció darabjait!

olvass tovább

Spring is here

  • 2013. április 11.

Végre beköszöntött a várva várt tavasz, hiába ijesztgetett bennünket, mi mindig is hittünk benne. Az utcákra kivonultak a csinos kisasszonyok és elárasztott mindent a virágminta. Örüljünk együtt a későn jött jóidőnek. Szemezgessünk a kora tavasz hírnökeiből!

olvass tovább

Tavaszi trendek a L’Orealtól

  • 2011. február 28.

A nők egyik legkedvesebb sminkmárkája előrukkolt a 2011-es szezonra szánt újdonságaival, korábbi termékei “leporolásával” és a jól bevált reklámarcok vonzerejének bevetésével.

olvass tovább