Kulcsszó keresés /


Egy kis cipőmustra: ezt húzd a lábadra idén ősszel és télen!

  • 2020. október 14.

Minden szezonváltáskor fontos kérdés a cipő, hiszen teljesen másra van szükség tavasszal és nyáron, mint a hidegebb évszakokban. Mind a férfiak, mind a nők esetében változik időnként a cipődivat, ezért akkor is beszerzünk időnként újabb darabokat, ha egyébként még a tavalyi is tökéletes állapotban van – hiszen mindenki törekszik arra, hogy a lehető legjobban nézzen ki.

olvass tovább

Nagy, tavaszi cipő kalendárka

  • 2016. március 29.

Múlt héten összegyűjtöttük nektek az összes lábbelit a kifutókról. De hogy hiányérzet ne maradjon, és mert mégiscsak ezt kívánja az időjárás, felelevenítettük, milyen cipőtrendeket hoztak nekünk a tervezők az őszi divathetek alkalmával. Tavaszi cipőkalendárium következik:

olvass tovább

Tavaszi cipő divat előrejelzés

Cipő mániások figyelem! A 2016-os tavaszi/nyári szezon sem lesz híján csodálatos lábbelikből, az extrémebbek mellett ugyanakkor még mindig hódítanak a kényelmes sneakerz darabok is, így mindenki találhat majd kedvére valót. Érdemes tehát szemezgetni a gyűjteményünkből, és összeállítani a képzeletbeli kívánságlistát, hogy amikor ténylegesen is beköszönt a tavasz, felavathassuk az új cipőinket!

olvass tovább

Tavaszi cipőbazár - 5 trend, amit viselni fogsz

  • 2015. október 07.

Azt szeretjük az előttünk álló zord időszakban, hogy közben végig a tavaszra gondolhatunk. A divattervezők gondoskodnak róla legalábbis. Minden valamire való divatbolond beszerezte már a csizmáját télire. Persze nem állítjuk teljes bizonyossággal, ha időközben meglátunk egy-két szigorúan kihagyhatatlan darabot, akkor azt nem fogjuk megvenni. De önuralom is van a világon, kérem. Szóval mindenki fókuszáljon most egy kicsit a tavaszra! Hoztunk nektek néhány szandi-trendet, amit jövőre viselni fogsz! Vagy nem.

olvass tovább

Íme, Louboutin tavaszi cipőcsodái

  • 2012. január 20.

Még, ha jelenleg a hőmérséklet rá is cáfol, a tavasz bizony közeledik. A nagy cipőmárkák honlapján épp ezért már csemegézhetünk a 2012-es tavaszi cipőkből. Christian Louboutin igen színes magassarkúkkal rukkolt elő: a 15-16 centi magas sarokkal rendelkező lábbelik igen szemet gyönyörködtetők.

olvass tovább

Cipőmustra: Burak Uyan 2012 tavasz

  • 2011. október 30.

Mintákkal, színekkel és jó adag kígyóbőrrel spékelte meg Burak Uyan a 2012 tavaszi cipőkollekcióját. A sokszínű darabok a lábbeli-őrülteknek biztos, hogy elnyerik a tetszését.

olvass tovább