Kulcsszó keresés /


Egy kis cipőmustra: ezt húzd a lábadra idén ősszel és télen!

  • 2020. október 14.

Minden szezonváltáskor fontos kérdés a cipő, hiszen teljesen másra van szükség tavasszal és nyáron, mint a hidegebb évszakokban. Mind a férfiak, mind a nők esetében változik időnként a cipődivat, ezért akkor is beszerzünk időnként újabb darabokat, ha egyébként még a tavalyi is tökéletes állapotban van – hiszen mindenki törekszik arra, hogy a lehető legjobban nézzen ki.

olvass tovább

Ismered Pierre Hardy cipőit?

  • 2011. december 14.

Igazán extrém tavaszi-téli cipőkkel rukkolt elő Pierre Hardy. A kollekciójában a tarkabarka cipőktől kezdve a szőrrel díszített bokacsizmán át a leopárdmintás tűsakúig minden megtalálható.

olvass tovább

Cipőmustra: Roberto Cavalli 2011 ősz – 2012 tél

  • 2011. október 31.

Nem csak a Roberto Cavalli által fémjelzett ruhák népszerűek a sztárok világában, hanem a lábbelik is. A luxusmárkának az őszi – téli cipőkollekciójában is ötvöződik minőség és a szépség, legyen szó cipőről, bokacsizmáról, csizmáról.

olvass tovább

Íme, ezek a Louis Vuitton őszi/téli cipői

  • 2011. augusztus 07.

A Louis Vuitton kollekciója tökéletes tükörképe az ideális nőnek: kifinomult, magabiztos, összetett és finom. A méltán kedvelt márka tervezői 2011-2012 telére összeállították a cipőszekrény nélkülözhetetlen darabjait.

olvass tovább