Kulcsszó keresés /


Szabó Zsolt – Szorgalom, elkötelezettség és alázat

  • 2018. augusztus 24.

Szorgalom, elkötelezettség és alázat. Ez a kulcs a sikerhez. Lehet valaki akármilyen tehetséges is az adott területen, ha e három alapanyag közül akár egy is hiányzik az emberből, soha nem érheti el azt a pontot, amiért egész életében küzd. De mi történik akkor, ha ez a három összetevő egy tehetséges és elszánt emberben összpontosul? Akkor egy olyan személyt kapunk, aki előtt nem léteznek akadályok.

olvass tovább

Nagyszabású díjátadó gála a Telekom VOLT Fesztivál nyitónapján - Petőfi Zenei Díj

  • 2016. május 18.

Zenei díjat alapít a Petőfi Rádió, amelyet minden évben a hazai könnyűzene elismerésre méltó szereplői vehetnek át. A nagyszabású gálát június 28-án, a Telekom VOLT Fesztivál nulladik napján, Sopronban rendezik meg. Az eseményen különlegesnek ígérkező produkcióval lesz jelen többek között a Punnany Massif, a Wellhello, Rúzsa Magdi, a Margaret Island, a Halott Pénz és a Szabó Balázs Bandja, de a belga Lost Freqencies is színpadra lép. Az estet három nagykoncert zárja, Ella Eyre, Wilkinson és Ákos részvételével.

olvass tovább

Ünnepváró a Müpában

  • 2013. december 15.

Lassan tradícióvá válik, hogy a Művészetek Palotája karácsony és az év vége közeledtével ünnepi programokkal vár fiatalt és idősebbet egyaránt

olvass tovább

Megcsalogattuk - interjú Szabó Balázzsal

  • 2010. április 20.

Olyan muzsikát szerettem volna, amit nem kell kitalálni, csak van mint a légzés. Áll Szabó Balázs ars poeticájában, s valóban, igazat kell adnunk Balázsnak. A zene spontán, őszinte, belülről fakad, úgy ahogy a légzés és a szívverés. Interjú Szabó Balázzsal.

olvass tovább