Kulcsszó keresés /


Mindent a szűz csillagjegyű emberekről

A Szűz tipikusan Föld jegy, ezért Ő maga az ésszerűség. A jegy természeti megfelelője az aratás, így a Szűzre jellemző a gyűjtögetés, a takarékoskodás. Általában előrelátó és megfontolt. Jellemzően mindent saját erejéből ér el az életében.

olvass tovább

Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra – mindent a Szűz jegyről

Nyughatatlan energiájának köszönhetően a Szűz, állandóan sürög-forog, tevékenykedik. Életfontosságú, hogy ez az energia pozitív megnyilvánulást találjon, különben hiábavalóságokra pazarolja el ezt az energiát. El kell sajátítania az összpontosítás képességét és belső békére kell találnia. Ha ez nem sikerül, előfordulhat nála, hogy a feszültség felgyülemlik és azt túl sok aggodalmaskodással vezeti le. Ez az egyik személyes problémája is, amit elemző erejével, kritikus, gyakorlatias gondolkodásával győzhet le.

olvass tovább

Napi Üzenet - január 2.

  • 2013. január 02.

A mai napon figyeld a saját utad és ne térj le róla. Mivel ma a Szűz jegyében jár a Hold, az év eleji tervezgetések ideje, életmódod megreformálása. Napi megerősítés:A saját életem élem és követem a sorsomat.

olvass tovább

A Szűz jegyében?!

  • 2010. május 13.

Chloé azt hiszi magáról, hogy ő Miss Tök Átlag, a világ leghétköznapibb gimis csaja. Micsoda tévedés! Az talán természetes, ha egy lány ismeretlen férfiakat szólít le, mert mindegyikben az apját látja? Vagy  az, hogy egy reggel félredobja a gönceit, fekete miniszoknyát vesz fel, push-up melltartót, rózsaszín pólót és tűsarkú cipőt?

olvass tovább