Kulcsszó keresés /


Igenis szét kell csúszni ahhoz, hogy a végén jól legyél

„Minden sikeres Férfi mögött egy Nő áll.” De arról miért nem beszélünk ennyire nyíltan, hogy mi van akkor, ha a Nő összeroppan a ránehezedő súly alatt? Miért nem beszélünk nyíltan az idegösszeomlásról? Miért szégyelljük még mindig ezt? Az idegösszeomlás egy létező állapot, és nem csak idegen szóként van jelen az Értelmező Kéziszótárban.

olvass tovább

Miért vonzódnak a nők a sikeres férfiakhoz?

A férfi sikere abban rejlik, hogy megtartja az adott szót, amit önmagának, másoknak ígér, és megteremti a világot, amiben élni akar. Történhetett bármilyen tragédia, ami elpusztított minden reményt, ő akkor is „sikeres” maradt, sikerének titka a talpraállás, a hit, és az újrakezdés képessége volt.

olvass tovább

Egy élet nem elég!

Egy élet egyszerre nem elég – mondják a sikeres férfiak visszatekintve harcos korszakukra, amikor aktívan, harmincas éveikben az élet nagyszínpadán játszották a főszerepet. Úgy látom, nem bántak meg semmit, az élet már csak olyan, hogy mindennek megkéri az árát, és ők láthatóan így is elégedettek az eredménnyel.

olvass tovább

Egy sikeres férfi különös ismertetőjegyei

Egy sikeres férfi magabiztos, karizmatikus, védelmet nyújtó, játékos, humoros, pozitív életenergiát sugall, munkában, terveiben célratörő. Önmagának, és másoknak tett ígéreteit betartja, nem épít légvárakat, nem kerget délibábot, pontosan ismeri a saját határait, tudja mire képes, és nem pénzt keres, hanem céljain keresztül pontosan megvalósítja önmagát.

olvass tovább

Nem vagyok elég jó hozzád

  • 2015. január 02.

Nehéz a gazdag, sikeres férfiak élete is – mondja egy ismerősöm. - Hiába hiszi mindenki, hogy nekik aztán könnyű dolguk van nőügyekben, összehasonlíthatatlanul több a lehetőségük, mint a többi férfinak, ez messze nincs így, ha komoly igényeik vannak. Ha olyan társat akarnak maguk mellé, akinek alapvetően teljes élete van, tehát vannak barátai, munkája, rendes iskolai végzettsége, és nem utolsó sorban önbizalma!

olvass tovább

Férfiak, akik semmit sem szégyellnek

  • 2014. szeptember 06.

A sikeres férfinak több tipusa létezik. Az egyik csendben építi a karrierjét, inkább intellektuális beállítottságú, érzelmes típus, az a fajta ember, akit nem látni éjszakai bárokban, mert konferenciákra jár, a családi hagyományok szerint él.

olvass tovább