Kulcsszó keresés /


Stílusiskola: Romantikus nyári szettek

  • 2020. július 13.

Bár az idei nyár több szempontból is kissé kiszámíthatatlan, mégis talán adódik alkalmunk egy rövidebb utazásra, vagy esti sétákra a városunkban. Olyan romantikus stílusú szetteket válogattunk össze, amelyek bátran viselhetőek gyakorlatilag minden alkalomra.

olvass tovább

Ötletek romantikus stílusú belső terek kialakításához

Az ősz egyet jelent a hűvös, esős, szeles napokkal, a lehulló falevelekkel, az összebújós estékkel, a nagy bögre teákkal, és időnként azzal, hogy inkább bekuckózunk otthon, minthogy kimozduljunk. Ehhez persze nem árt megteremteni a lehető legkellemesebb, otthoni hangulatot, amelyhez segítségünkre lehet némi romantikus lakberendezési ötlet. Mi a most következő galéria bármely helyiségében elbújnánk kicsit a világ elől!

olvass tovább

Metálszínek és romantikus csipkeanyagok uralták a 2017-es Oscar-gálát

Divat szempontjából túl nagy meglepetést idén sem okozott a 89. Oscar díjátadó. A vörös szőnyegeken a legnagyobb tervezők ruhakölteményei domináltak: a leginkább arany, ezüst, vagy púderszínekben pompázó estélyik lágyan ölelték körül a színésznők alakját. A legtöbben a klasszikus, kissé romantikus stílust preferálták, vannak azonban néhányan, akik valami teljesen mással próbálkoztak. Pontoztuk!

olvass tovább

Olivia Palermo idei 65 legfantasztikusabb szettje

  • 2014. december 30.

Gondoltad volna, hogy van, akit pont annyit fotóznak, mint Kim Kardashiant, de mégis egy jótündér? Olivia Palermo korábban a The Hills nevű valóságshowban szerepelt, onnan nőtte ki magát stílusikonná, és divatszakemberré. Eklektikus és romantikus stílusa rendkívül inspiratív, továbbá pedig az én személyes kedvencem. Nézzük meg a 2014-es aranycsarnokot, a 65 legfantasztikusabb összeállítást a vörös szőnyegekről, az utcáról, és a 30 outfit for 30 days nevű blogjegyzéseiből!

olvass tovább