Kulcsszó keresés /


Jon Snow és Daenerys a valóságban - elbűvölő fotósorozat Kit Harington-ról és Emilia Clarke-ról

Tegye fel a kezét, aki nem örült legalább egy kicsit Jon Snow és Daenerys meghitt pillanatainak a Trónok Harca legutóbbi évadának záró részében? Bár kedvenc főhőseink a 7. évadig nem is találkoztak a történet szerint, mégis mintha a Rolling Stone magazin előre sejtette volna, hogy mi van itt készülőben, és még 2012-ben készített egy meglehetősen vibrálóra sikeredett fotósorozatot a két színészről. Ezeket a képeket talán most értékelhetjük a leginkább, és egészen biztosan minden rajongó el fog tőlük olvadni!

olvass tovább

Top15: Disney mesék ihlette fotók Annie Leibovitz-tól

Annie Leibovitz amerikai fotós, a Rolling Stone magazinnak dolgozott 13 évig, majd pedig a Vanity Fair-nek készített színészekről és zenészekről, ismert emberekről készített képei által tett szert világhírnévre. A jellegzetes sztárportréiról ismert, maga is sztárrá vált fotográfus színészekről, sportolókról, zenészekről készített Disney mesék inspirálta felvételeket, melyek a csodák világába repítenek minket, mind a jelmezeknek, mind a díszleteknek, mind a csodálatosan kivitelezett fotózásnak köszönhetően.

olvass tovább

David Bowie, a pop kaméleonja

  • 2016. január 12.

136 millió eladott album, a Rolling Stone magazin számos címlapja, minden idők 100 legnagyobb előadóit felsorakoztató lista 39. helyezése, és a VH1 100 legnagyobb rockzenész kategóriában elért 7. helyezése. Ő nem más, mint a legendás előadóművész, David Bowie.

olvass tovább

9 emlékezetes félmeztelen címlap

  • 2015. szeptember 19.

Az új kollekciók, divathetek és díjátadók előtt még szusszanunk egyet, és a vörös szőnyeg helyett magazin címlapokat veszünk számba. Nem értékelünk, adunk tanácsokat vagy háborodunk fel, inkább megmutatjuk Nektek az elmúlt 20 év legemlékezetesebb félmeztelen magazin borítóit. Címlapok és híres fotósorozatok, amikre érdemes néhány perc figyelmet szentelni.

olvass tovább

Isten éltessen Mick Jagger!

  • 2015. július 26.

Mick Jaggert úgy látszik, nem éri utol a kor: bár éppen ma tölti be a 72. életévét, ugyanúgy végigtáncol, énekel és ugrabugrál egy The Rolling Stones koncertet, mint 50 évvel ezelőtt. Születésnapja alkalmából ma az ő életébe vetünk be most egy pillantást.

olvass tovább

A Rolling Stones szaxofonosa Budapesten!

  • 2013. október 03.

A Balázs Elemér Group új felállással mutatkozik be október 9-én a MOM Kulturális Központ színpadán. A The New BEGinning valami új, valami nagyon izgalmas dolog kezdete. Az este számtalan meglepetést is tartogat, többek között élőben hallhatjuk Tim Riest, a Rolling Stones szaxofonosát! Balázs Elemérrel beszélgettünk a közelgő lemezbemutató alkalmából!

olvass tovább

Sex, drogs, rock&roll, Keith Richards élete

  • 2011. június 30.

A 620 oldalas kötetet a Rolling Stones gitárosa mondta tollba James Fox brit újságírónak; a maratoni interjú több évig készült - idézte fel Fencsik Tamás a könyv születését. Az azóta bestsellerré vált kötet eredetije tavaly jelent meg Life címmel.

olvass tovább