Kulcsszó keresés /


10 idézet a Reszkessetek betörők!-ből, amit egyszerűen nem tudunk megunni

Mind tudjuk, hogy nincs karácsony Kevin nélkül, és ha őszinték akarunk lenni, akkor kénytelenek vagyunk bevallani, hogy egészen biztosan leülünk decemberben egyszer (vagy többször) a családdal, és megnézzük a kultikussá vált film első és második részét. Azért, hogy kicsit fokozzuk a karácsonyi hangulatot, illetve mert valóban nem tudjuk megunni őket, most a Reszkessetek betörők! legjobb idézeteit gyűjtöttük össze.

olvass tovább

Top 10 karácsonyi film

  • 2015. december 23.

Zuhogó esőben hogy legyen karácsonyi hangulatunk? Ronda szürke, szmogos idő, csak estére költözik hangulat a városba: végigmenni az Andrássy-n, elmenni a Vörösmarty téri vásárba kész felüdülés: az apró fények, az illatok, ha csak pár órára is, de idevarázsolják a karácsonyt. És otthonra hogy csempészhetjük be a karácsonyi atmoszférát? Persze, hogy a filmekkel!

olvass tovább

Heti üzenet - Azok a csodás '90-es évek

Éppen ma 25 éve mutatták be a legnagyobb karácsonyi kultuszfilmet, a Reszkessetek, betörők!-et. Ennek apropóján, és mert egyébként is odavagyunk mindenért, ami retró, én pedig '91-es évjárat vagyok, örömmel szenteljük ezt a hetet a szép emlékű '90-es éveknek.

olvass tovább