Kulcsszó keresés /


Ezért posztolnak kevesebbet az igazán boldog párok

Az igazán boldog párok nem teregetik ki a szerelmi életük minden mozzanatát a közösségi oldalakon. Egy érett, felnőtt ember valóban nem viszi túlzásba a Facebookon való szerelmeskedést, és kiegyensúlyozott, szeretetteljes, és ami talán a legfontosabb, működő párkapcsolatának alig van nyoma a social media oldalakon.

olvass tovább

Hol ér véget a kompromisszum és hol kezdődik a megalkuvás?

Mi az elköteleződés? Megállapodás, vagy megalkuvás? Kínzó szerelmi maximalizmus, elvárásoknak való végső megfelelés, fárasztó menetelés utáni pihenő? Révbe érés, vagy limitált idejű lehorgonyzás, ahonnan úgyis vesszük a sátorfánkat, és egyszer továbbállunk? Megállapodni végleges döntés, megalkudni pedig azt jelenti, egy időre porvédő takaróval fedem le az álmaimat, mint nyári lakban a bútorokat szokás.

olvass tovább

Valahányszor elhagysz

Valahányszor elhagysz, egy darabot magaddal viszel belőlem. Eleinte konokul ellenálltam, azzal, hogy visszatartottalak, önzőn csak önmagamat védtem, A saját lelki egészségemet védelmeztem, mert tudtam, hogy majd ízekre tépsz, kicsontozol, és tiszta, nemes emberi tulajdonságaimat viszed emlékül, és élve boncolsz majd, kíméletlenül.

olvass tovább