Kulcsszó keresés /


Nyári sminktippek minden színtípusnak

  • 2016. július 07.

Van, akinek a hideg színek állnak jól, és van, akinek a meleg árnyalatok. Ez a strandon eltöltött órák után valamennyire változik, ezért előkerülhetnek a fiókból olyan sminkek is, ami máskor inkább kerülendő. Most ismét a sztárokon mutatom meg, mit és miért érdemes használni a meleg hónapokban.

olvass tovább

Újdonságok: 2014-es nyári sminkkollekciók

  • 2014. június 10.

Ismerd meg hat fantasztikus márka nyári sminktermékeit, amelyek az aranylóan szikrázó napsütés, a csillogó mélykék tenger és vibráló korallok hangulatában születtek, hogy igazi melegséget varázsoljanak az arcodra is!

olvass tovább

Nyári sminkek nagyokosa

  • 2013. május 08.

A nyári színpaletta üdítő kavalkádján kellemesen megférnek egymás mellett a hideg és a meleg árnyalatok. Kiborítottuk a kozmetikai táskánkat és megmutatjuk nektek a kedvenceinket, amelyeket mi is szívesen használunk nap mint nap az orcánkon.

olvass tovább

Sárga és kék pillangók a Chaneltől

  • 2013. április 30.

Káprázatos színekkel készült a Chanel nyári sminkkollekciója. A palettát a pillangó szárnyának árnyalatai teszik különlegessé. Első hallásra talán idegenkedünk a kék és a sárga szempillaspiráltól, ám felvitel után egész más lesz a véleményünk eme extrém termékekkel kapcsolatban. Válasszátok ki közülük a kedvenceiteket!

olvass tovább

Vakmerő nyár vár rád

  • 2012. december 28.

A L’Oréal Paris nyári sminkjei perzselően érzéki stílust ígérnek: szexis, káprázatos, energikus, titokzatos ugyanakkor friss megjelenést.

olvass tovább

Nyári party sminktrend - Sári Évivel

  • 2010. május 31.

Sári Évit kértük fel, hogy bemutassa az idei nyári sminktippjeinket a szabadtéri szórakozóhelyekre látogató igényes nők számára. Itt a nyár, irány a szabadtér! Az idei év nyári parti sminktrendje következik.

olvass tovább

Nyári smink pár perc alatt

  • 2008. július 09.

A nyár a színekről, lenge ruhákról és persze a tikkasztó hőségről szól. Ezért ne essünk túlzásba a sminket illetőleg, nem szép amikor patakokban olvad le rólunk a festék!

olvass tovább