Kulcsszó keresés /


8 film, amiért érdemes moziba menni szeptemberben

Megérkezett a szeptember, és vele együtt kénytelenek vagyunk búcsút mondani a bohém nyári programoknak is, azonban visszatérhetünk a jól megszokott, dolgos hétköznapokhoz, és természetesen a beltéri programokhoz. Ezek közül az egyik kedvencünk a mozizás, amely tökéletes kikapcsolódást nyújthat ősszel, így összegyűjtöttük azokat a filmeket, amelyek miatt érdemes lesz szeptemberben a széles vászon elé ülni!

olvass tovább

A legromantikusabb nyári programok

  • 2015. április 22.

Itt a nyár, amikor végre úszkálhatunk a nap kellemes sugaraiban. Köztudott, hogy tavasszal és nyáron sokkal több párkapcsolat alakul ki, mint az év hidegebb évszakaiban. Ez nem is csoda, hiszen a szabadban sokkal több izgalmas programra nyílhat lehetőségük a pároknak, amelyek által feltöltődhetnek energiával, boldogsággal, no és persze szerelemmel.

olvass tovább

Országunk legnagyobb állatkertjei

  • 2014. július 17.

Az egyik legjobb szabadidős program a kiscsaládnak, vagy akár nagyszülőkkel is egy állatkert, vadaspark meglátogatása. Egy ilyen nap sokkal több lehet egy puszta sétánál a kifutók között. Összegyűjtöttük nektek az ország legszebb és legnagyobb parkjait és azokat a nyári programokat, amelyekkel kifejezetten a családosokra és a gyerekekre gondoltak a szervezők.

olvass tovább