Kulcsszó keresés /


Mini Outfit - Tengerészlány

  • 2014. augusztus 11.

A nyár egyik örök ikonja már évek óta a királykék és az ezzel párosuló tengerészruhák. Az idei évben sem volt belőlük hiány a polcokon, egy könnyed laza este vagy egy balatoni hajókázáshoz is kiváló választás lehet. Most Lana mutatja be nektek kedvenc kombinációját.

olvass tovább

Mini outfit - street style

  • 2014. május 23.

Amikor ezt a szettet választottuk, hét ágra sütött a nap, és csak remélhetjük, hogy a következő hónapban már nem lesz ennyire szeszélyes az időjárás. Ami nem utolsó szempont, hogy a reggeli öltözés újra gyorsabb és könnyebb lesz. A szezon egyik nélkülözhetetlen darabja a tornacipő, ami nem csak trendi, de kényelmes viselet is. Amit különösen azért szeretünk, mert hordható leggings-el, de akár elegáns szoknyával is. Több márka kínálatában szerepel a tornacipő, szinte a szivárvány összes színében beszerezhető. Az outfitbe ezúton egy kis mix & match stílust is belevittünk, ami attól izgalmas, hogy többféle anyagok, mint a csipkebetétes póló a farmerral , és különböző minták, mint a virágmintás tornacipő, a pöttyös nadrággal és a csíkos táskával kombinálható. A laza, vagány „street style-hoz” becsempésztünk egy kis romantikus gyöngysoros hajpántot. Ha pedig egy kerti party megköveteli az eleganciát, a farmersort blúzzal tökéletes választás lehet.

olvass tovább

Kedvencünk az overáll

  • 2014. március 17.

Itt a tavasz és a napsütés! Hamarosan előkerülhetnek a lengébb ruhák és az új szezon darabjai. Aminek kifejezetten örülünk, hogy az overáll az idei évben is trendi marad. Nézzétek, milyen játékos és stílusos ruhadarab!

olvass tovább