Kulcsszó keresés /


Egy kis cipőmustra: ezt húzd a lábadra idén ősszel és télen!

  • 2020. október 14.

Minden szezonváltáskor fontos kérdés a cipő, hiszen teljesen másra van szükség tavasszal és nyáron, mint a hidegebb évszakokban. Mind a férfiak, mind a nők esetében változik időnként a cipődivat, ezért akkor is beszerzünk időnként újabb darabokat, ha egyébként még a tavalyi is tökéletes állapotban van – hiszen mindenki törekszik arra, hogy a lehető legjobban nézzen ki.

olvass tovább

Nyári cipőparadicsom

  • 2013. április 05.

A legkedvencebb cipellőket gyűjtöttük össze nektek a tavaszi/nyári kollekciók forgatagából. S ha Belátható időn belül nem jön még a nyár, mi akkor is tárt karokkal várjuk és ezekkel a lábbeli-csodákkal készülünk rá.

olvass tovább

Színes cipőcsodákról álmodunk

  • 2011. május 30.

Kicsi retro, kevesebb romantika és mindent elsöprő életigenlés jellemzi a nyári cipődivatot. A ruhatárunkhoz hasonlóan idén a cipőinket is kedvünkre váltogathatjuk, végre nem kell komor barna, fekete szandálokban járnunk. Az élénk színek a lábbeliket is beterítették, legyen szó telitalpú vagy éppen lapos surranóról. A platform továbbra is marad, ami külön örömmel töltheti el a magassarkú szerelmeseit, hiszen ilyen kényelmes darabokat már régen terveztek a dizájnerek lábainknak.

olvass tovább