Kulcsszó keresés /


'A nők megérzik, ha egy férfi a szemükbe néz és másvalakit lát.' - A legszebb Nicholas Sparks idézetek

Nicholas Sparks számos világhírű bestseller írója, romantikus történetei nők ezreit fakasztja könnyekre vagy éppen nevetteti meg, elkalauzolva minket varázslatos világukba. Szerelmünk lapja, Kedves John, Séta a múltban, Menedék, Az utolsó dal, Vissza hozzád – néhány a legsikeresebb regényeiből. Ettől a nagyszerű írótól gyűjtöttük össze legszebb idézeteit a szerelemről, mely nem csak regényei témájának, de életünknek is mozgatórugója.

olvass tovább

Nicholas Sparks gondolatai a végtelen szerelemről

Tiszta szívből, végtelen szerelemmel szeretni. Nicholas Sparks romantikus regénye, a Szerelmünk lapjai egy igaz szerelmet mesél el, amely összeköti Noah és Allie életét. Kettejük története tökéletesen példázza, ha igazán akarjuk Őt, képesek vagyunk átlendülni az akadályokon – még akkor is, ha számtalan kérdés övezi utunkat. Egyszerűen csak... hinnünk kell a nagybetűs szerelem erejében. És egymásban. Nicholas Sparks gondolatai következnek.

olvass tovább

A legszebb szerelmes idézetek Nicholas Sparks-tól

Séta a múltba, Kedves John és Szerelmünk lapjai. Három remekmű az amerikai szerző, Nicholas Sparks tollából, amelyek játszi könnyedséggel az olvasók szívébe lopták magukat. Romantikával átszőtt történetei a filmvásznon is megelevenedtek előttünk, gondoljunk csak Allie és Noah sztorijára a Szerelmünk lapjaiban. Tehát ezúttal Nicholas Sparks legszebb idézeteiből válogattam, méghozzá az igaz szerelem témájában. Íme a végeredmény!

olvass tovább