Kulcsszó keresés /


Krónikás: Nagyszüleim szívbe markoló története

A férjemnek legény kora óta lehetősége lett volna kiutazni német rokonaihoz munka kérdés kapcsán, ám a vízumot legény korában sosem kapta meg. Miután összeházasodtunk és megszületett első gyermekünk, újra lehetősége adódott. Vízumot csak neki adtak, nekem viszont nem. Az volt a terv, hogy elutazik egy hónapra dolgozni és meglátogatni a rokonait, ezután pedig hazatér. Így is történt, elutazott, és mi pedig tettük a dolgunk.

olvass tovább

In memoriam Vivien Leigh

  • 2016. július 09.

A szépség, a tehetséges színésznők átka, és ez alól Vivien Leigh sem volt kivétel. A bájos híresség karrierjét azonban betegségei is beárnyékolták. Hiába a két Oscar-díj és a nagy szerelem, élete sohasem lehetett teljes. Az Elfújta a szél és A vágy villamosának nehéz sorsú sztárja ma 48 éve hunyt el.

olvass tovább

10 hollywoodi sikersztori, amikről hallanod kell

  • 2015. január 27.

A sztárok élete bizony nem mindig csak siker és csillogás – illetve nem mindig volt az! A legtöbb celeb elképesztő nyomorból küzdötte fel magát a csúcsra. És persze még nagyobb meló ott is maradni… Nincstelenség, nehéz gyerekkor? Nem tabu! Ismerjünk most meg 10 nehéz sorsot, ami kedvenceinkkel történt!

olvass tovább

Megnyitja kapuit a Mikulásgyár

  • 2013. december 07.

Idén is megnyitja kapuit a 2006 óta országosan is elismert karitatív jótékonysági akciójáról neves Mikulásgyár, mely a nehéz sorsú, mélyszegénységben élő gyermekek karácsonyát hivatott szebbé tenni.

olvass tovább

Divattervezők jótékonysági babái

  • 2013. november 28.

Idén rendezik meg 11. éve azt a jótékonysági aukciót, mely a Szudán nyugati régiójában élő Darfur-i nehéz sorsú gyermekek megsegítésére hoztak létre- és amely a Frimousses de Créateurs névre hallgat jelenleg. Ebben az évben reméli az UNICEF, hogy megdöntik az eddigi rekordokat. Az idei aukción tizenegy híres neves divattervező vesz részt különleges babáival, mint például Jean- Paul Gaultier, Lanvin , Dior , Chanel, Gucci valamint Louis Vuitton, valamint ékszerészek, művészek egyaránt. Az aukció december 2-án kerül megrendezésre a párizsi Four Seasons Hotelben.

olvass tovább