Kulcsszó keresés /


Top10: Natalie Portman kihagyhatatlan filmjei

  • 2017. június 09.

Natalie Portmant kislányként ismerhette meg a világ Luc Besson Léon a profi című filmjében, mára pedig az egyik legismertebb és legsikeresebb színésznő, aki kedvességével, éles eszével és kifinomult stílusával rajongóit és kollégáit egyaránt leveszi a lábukról. 36. születésnapja alkalmából most az ő legjobb filmjeit gyűjtöttük össze.

olvass tovább

Nagy Critics' Choice Awards Red Carpet Gif Challenge

Vasárnap este átadták a kritikusok díjait. A legjobb színésznő Natalie Portman lett, a legjobb női mellékszereplő Viola Davis, Margot Robbie pedig a legjobb akciófilmben szereplő színésznőnek járó díjat vihette haza. Mondjuk nem csoda, mi is imádtuk az Öngyilkos Osztagot. Viszont most jöjjön a vörös szőnyeges bevonulás értékelése, szokás szerint gif-ekkel.

olvass tovább

A gyerekszínész, akit nem szippantott be a hollywoodi süllyesztő

  • 2016. június 09.

Az egyik legtehetségesebb hollywoodi színésznőről, Natalie Portmanről van szó, aki ma ünnepli a 35. születésnapját. Allűrmentes, szép és stílusos, ráadásul hiába kezdte gyerekszínészként, kicsit sem darálta be a sztárság, mint ahogyan az lenni szokott az ilyen esetekben. Most az ő stílusalbuma következik:

olvass tovább

Sztárok és híres hasonmásaik Vol 2.

  • 2015. december 26.

Már volt egy ilyen összeállításunk, azonban újabb hasonlóságokat véltünk felfedezni bizonyos sztárok között. Úgy látszik Hollywood biztosra megy, és inkább nem nyúlnak mellé. Különleges arcok, ikonikus alakok, kétszer.

olvass tovább

Natalie Portman filmek, amiket látnod kell

  • 2015. június 19.

Ritkán válik egy-egy gyermekszínészből későbbiekben is elismert, sikeres színész, kitűnő ellenpélda erre azonban Natalie Portman, aki annak idején a Leon, a profi című mozifilmmel lopta be magát a nézők szívébe. A mára már gyermekes anyukává érett fiatal hölgy számtalan alkalommal tett már tanúbizonyságot tehetségéről, ezúttal az Ő legjobb filmjeit gyűjtöttük egy csokorba.

olvass tovább