Kulcsszó keresés /


Angelina Jolie megint nagyot dobott!

  • 2017. március 03.

Az 1828 óta fennálló francia szépségmárka a Guerlain új parfümmel köszönti a tavaszt -az illat ikonjának pedig Angelina Jolie-t kérték fel. A márka jelenlegi parfümőr mesterét Thierry Wasser-t az illat komponálásánál a gyönyörű és erős színésznő inspirálta: "Egy olyan parfümöt szerettem volna alkotni, mely "női illatjegyeken" keresztül kifejezi a mai modern nők érzéseit, álmait választásait és nőiességét."

olvass tovább

A nyár esti fuvallat érzékiségével

  • 2014. január 14.

2014 JANUÁRBAN az EAU DE LACOSTE meghatározó női illat tavalyi bevezetésének folytatásaként a LACOSTE bemutatja a tökéletes esti társat, amely kiemeli érzéki oldalad - EAU DE LACOSTE SENSUELLE.

olvass tovább

Tiszta ragyogás

  • 2013. január 14.

Valentina sokszínű személyiség, ettől annyira elbűvölő. Naiv, mégis tudatos, romantikus, tündéri, de határozott, erős és kiszámíthatatlan is.

olvass tovább

Givenchy Play for Her

  • 2010. szeptember 16.

A Givenchy női illataiban mindig is rengeteg érzelem keveredett, ami csodálatos illat kreációt eredményez a mai napig. A Play for Her elnevezésű parfümöt, az érzéki játékokra kapható nők számára ajánljuk.

olvass tovább

A Bulgari bemutatja az Omnia Green Jade-t

  • 2009. február 20.

Az új női illatot, melyet a zöld jáde eleganciája és tisztasága ihletett. A zöld jáde a harmónia és a vonzerő szimbóluma, mely a fiatal, modern nő vidámságát, finomságát eleveníti fel, aki ártatlanságával könnyedén csábítja el.

olvass tovább