Kulcsszó keresés /


Stílusiskola: őszi kedvencünk, a mustársárga

Mi is hajlamosak vagyunk időnként elcsábulni, és csupa feketéből álló szetteket összeállítani az őszi szezonban, azonban arra szeretnénk tieteket biztatni, hogy csempésszetek minél több színes darabot az outfitjeitekbe. Ezúttal azt szeretnénk megmutatni, hogy hogyan érdemes a mustársárga színt viselni!

olvass tovább

Stílusiskola: őszi kedvencünk a mustársárga

A jó időhöz abszolút passzol, hogy egyelőre minél több élénk színnel dobjuk fel a megjelenésünket. Szerintünk az az árnyalat, amivel képtelenség hibázni, a mustársárga. A legtöbb hajszínhez és bőrszínhez illik, ráadásul farmerral, barnával vagy bordóval is bátran kombinálhatjuk. Mutatjuk a kedvenceinket!

olvass tovább

Stílusiskola: idén ősszel viselj mustársárgát

A borongós, ködös időben hajlamosak vagyunk mi magunk is sötétebb színeket viselni, azonban nem árthat, ha mindezt valamilyen színes darabbal próbáljuk feldobni. Ehhez remek ötlet lehet a mustársárga, hiszen tökéletesen beilleszthető egy őszi összeállításba, miközben sokkal színesebbé, és vidámabbá teszi azt. Mutatjuk is, hogy nekünk miért lett a nagy kedvencünk!

olvass tovább

Íme, a Lanvin téli kollekciója

  • 2011. szeptember 06.

A Lanvin téli kollekciója a nőiség jegyében készült, hiszen a lábaké a főszerep. A kollekcióban most inkább a fekete dominál, de nem kell a hűvösebb hónapokban sem lemondani vörösről vagy mustár sárgáról.

olvass tovább