Kulcsszó keresés /


Will Smith kapja az MTV életműdíját a 25. Movie Awards-on

  • 2016. április 09.

Az MTV bejelentette az első világsztárokat, akik biztosan jelen lesznek a kasszasiker filmeket és rajongóikat ünneplő MTV Movie Awards 25. jubileumi gáláján. A fellépő Ariana Grande és Halsey mellett díjátadóként lép színpadra A Vadász és a Jégkirálynő stábja, Charlize Theron, Chris Hemsworth és Jessica Chastain, valamint Seth Rogen és Zac Efron a Rossz szomszédság 2-ből, Olivia Munn az X-men: Apokalipszisből és Gigi Hadid szupermodell is. A 25 éves díjátadón Will Smith-nek is fontos szerep jut, hiszen idén ő kapja az MTV Movie Awards Generáció-díját.

olvass tovább

Célpont: MTV Movie Awards

  • 2013. április 17.

Április 14-én kiosztották a híres zenecsatorna Arany Popcorn szobrocskáit az arra érdemeseknek. Az eredmény persze vitatható, hisz a Bosszúállók című film nyert olyan zseniális alkotásokkal szemben, mint az Akadémia által is méltán méltatott Napos oldal, vagy a Django elszabadul. Néhány említésre érdemes belépőt és pillanatképet összegyűjtöttünk nektek. Mazsolázzatok belőlük kedvetekre!

olvass tovább

MTV Movie Awards 2010

  • 2010. június 09.

Június 6-án, Los Angelesben megrendezésre került, a 2010-es MTV Movie Awards, ahol feledhetetlen produkciót láthattunk a kedvenc sztárjainktól.

olvass tovább