Kulcsszó keresés /


Királynői elegancia

  • 2015. június 17.

Kifinomult szépség, verhetetlen elegancia, sokszínűség és nyitottság – ezek a fogalmak kötik össze a Miss Universe Hungary szépségversenyt az ugyancsak nemzetközi színvonalat képviselő magyar divatmárka, a Katti Zoób ATTITUDE-del. A nemrég megújult brand, amely az örökérvényű sikk és a finom kidolgozásba vetett hit találkozásából, a kivételes tervezői múlttal rendelkező Zoób Kati és a több mint fél évszázada fennálló, megváltozott munkaképességű embereket fogalkoztató, kimagasló szakmai tudású gyártó cég, a Kézmű Nonprofit Kft. találkozásából született, 2015-ben nemcsak a high fashion legújabb képviselőjeként, de a Miss Universe Hungary különleges partnereként is bemutatkozott.

olvass tovább

Kárpáti Rebeka vitaminok segítségével őrzi ragyogó szépségét és egészségét

  • 2014. november 07.

A tavalyi év Miss Universe Hungary címének gyönyörű birtokosa, Kárpáti Rebeka édesapja nyomdokait követve színészi babérokra tört, és szerepet kapott az ország egyik legnépszerűbb műsorában, a Jóban rosszban című sorozatban. Rebeka most bepillantást enged izgalmas, forgatásokkal és nagyszabású fotózásokkal teli életébe, valamint elárulja egészségének, ragyogó szépségének titkát is!

olvass tovább

Miss Sebesség

  • 2012. július 25.

Bende Adrienn neve a szépségipar helyett az autósporttal fonódott össze. Az egykori Miss Universe Hungary a magyar női autóversenyzés motorja.

olvass tovább

Dobó Ágnes hazánk legszebb lánya

  • 2010. május 14.

A 21 éves, debreceni joghallgató lett Magyarország legszebb hölgye. Tavalyelőtt már indult a versenyen, akkor bekerült a legjobb ötbe. Ezután tavaly nem indult, hogy aztán idén a csúcsra érjen. Miss Universe Hungary Babinyecz Tímea lett, Miss Earth Hungary címet pedig Kaló Jennifer nyerte. 

olvass tovább