Kulcsszó keresés /


Stílusiskola: télen is csinosan farmerben magassarkú cipővel

Télen kicsit nehezebb csinosnak lennünk, mint a többi évszakban, hiszen a rengeteg ruharéteg, amit magunkra kell aggatnunk, általában nem hagy túl sok lehetőséget. Ilyenkor lehet jó ötlet a jó öreg magassarkú cipőkhöz nyúlni, amelyek egy egyszerűbb, lazább farmert is extra dögössé varázsolnak. Mi ezekre az outfitekre szavazunk, ha a farmer és magas sarkak párosáról van szó!

olvass tovább

Gyönyörű, a tekinteteket vonzó haj

  • 2015. június 11.

Mindannyiunknak van saját, egyedi stílusa: egy kedvenc rúzsárnyalat, a parfüm, amelynek illata bennünket azonosít, vagy a magassarkú cipő, amely sosem hagy cserben. De igazán a hajunk az, ami kifejezi a valódi egyéniségünket. Identitásunk része, amely nagyban meghatározza hogy nézünk ki, és hogyan érezzük magunkat. Ezért kell, hogy lélegzetelállító legyen, pont olyan, amilyennek szeretnénk. Mégis, túl gyakran kötünk kompromisszumot, mert azt hisszük, választanunk kell az egészséges fejbőr és a szép haj között. Jöjjön a meglepetés!

olvass tovább

Mininők Chanelben

  • 2013. január 14.

Hol van az a kor, amikor félve pancsoltuk ki anyáink rúzsát és titokban vettük fel a hat számmal nagyobb magassarkú cipőt, csak hogy egy-két pillanat erejéig kipróbálhassuk, milyen a felnőtt nők irigyelt élete? És hol van már az, amikor párás szemmel néztük anyut, amikor talpig tüchtig ruciban kilépett az ajtón?

olvass tovább

Pump it up!

  • 2011. április 11.

A pumps, azaz a platfrom magassarkú cipők idén tavasszal is uralják a divatot. Modern, extra nőies, szexi és egyértelműen kötelező darabjai a ruhatáradnak! Az Yves Saint Laurent idén sem hagyja cserben vásárlóit: színek és fazonok kavalkádjával rukkoltak elő pumps téren ugyanúgy, mint más téren.

olvass tovább