Kulcsszó keresés /


Létezik valódi második esély?

Sokszor felmerülhet különböző kapcsolatok során is (akár szerelmi, akár baráti), hogy vajon érdemes e második esélyt adnunk? Tudnak-e vele élni vagy csupán kétszer megyünk keresztül ugyanazokon a forgatókönyveken minimális változtatással? Egyáltalán mi tudunk igazi, tiszta lappal induló második esélyt adni?

olvass tovább

Ezért éri meg második esélyt adni

Miért kell második esélyt adnunk? Mert attól mi maguk is megnyugszunk. Eljutottunk már a kapcsolatunkban egy bizonyos szintre, ami rengeteg befektetett érzelmi energiába került. Egy mélyebb, valami sokkal magasztosabb és intimebb zónában utazunk ketten, ahol felbecsülhetetlennek tartjuk az elköteleződés biztonságát.

olvass tovább

Gondolatok Agatha Seymourtól - szeptember 4.

  • 2012. szeptember 04.

Mostanában egyre gyakrabban találkozom olyan emberekkel, akik csupán tettetik a küzdést. Tudom, hogy nehéz kihozni magunkból a legjobbat, hogy nehéz őszintén igyekezni, hogy nagy elszántság és udvariasság kell a jó sors létrehozásához és azt is, hogy nagyon könnyű csalni az életben, de sajnos a sors nem kicselezhető és ez előbb-utóbb ki is derül. Az arcátlanság sosem kifizetődő, bár sokan nem hiszik el és csak akkor jönnek rá erre, amikor azzal szembesülnek, hogy az élet nem (vagy csak nagyon ritkán) ad második esélyt. Soha nem szabad elfelejtenünk, hogy mindannyian nemes hétköznapi esetek vagyunk és tényleg képesek vagyunk kihozni magunkból a legjobbat, tényleg csak akarni kell…

olvass tovább