Kulcsszó keresés /


A szerelem harmadik éve

Régen levetted már a kötést a szívemről. Szép módszeresen, rétegről, rétegre bontottad ki, nem sérült, nem szakadt fel a var, háromszor háromszázhatvanöt nap és éjszaka állt rendelkezésemre ehhez az öngyógyító folyamathoz. Nézz körül, itt minden olyan, mint pontosan három évvel ezelőtt, nehéz liliomillat párolog szét és úsznak a felhők az azúrkék égen, elmosódva, homályosan, mintha csak a fűben heverészve, összeszűkült szemmel néznénk a tejszínhab színű alakzatokat. Már készül, alakul a nyár a természet konyhájában, érezzük párás, bódító virágillatát, és látjuk a színeit, és szánkban szétolvad gyümölcseinek korai, kissé még erőtlen, savanykás íze.

olvass tovább

Cartier Baiser Volé

  • 2011. szeptember 21.

A Cartier legújabb illata a Baiser Volé, ami annyit tesz, mint „lopott csók”. A parfüm alapjegye a liliom, ami zöldlevél jegyekkel egészül ki. Az üveg a Cartier öngyújtóira hajaz, olyannyira, hogy még az üveg nyitómechanizmusa is azonos.

olvass tovább

Dove go fresh Burst Szépségápoló Krémtusfürdő

  • 2009. július 07.

A Dove go fresh termékcsalád illat-palettája az uborka és zöld tea, citromfű és grapefruit, valamint vízililiom és friss menta mellett már a nektarin és fehér gyömbér fantasztikus illatával is kényezteti, nemcsak a bőrt, de az érzékeket is.

olvass tovább

5 kérdés Thomas Sabo-hoz

  • 2008. január 17.

Thomas Sabo 1984-ben alapította meg a Bajorországi Lauf an der Pegnitz-ben az azonos nevű ékszerész vállalkozását. Idővel az osztrák születésű tervező számos üzletet nyitott Európában, Ázsiában, Amerikában.

olvass tovább