Kulcsszó keresés /


Egyetlen balatoni burgerezőként lett Gault&Millau díjazott a Bitang Burger

  • 2025. november 11.

Libamájjal és fekete fokhagymával startol az ősz a Balaton díjnyertes burgeresénél Bekerült a tíz év után visszatérő Gault&Millau nemzetközi étteremkalauzba, valamint elnyerte a Szakmai Elit „Év hamburgerezője 2025” díját az alsóörsi Bitang Burger. A 2021-ben nyílt vendéglátóhelyet a Gault&Millau "Pop" (Popular Establishments) kategóriájába sorolták, ezzel a magyarországi vendéglátóhelyek felső egy százalékába emelve azt.

olvass tovább

Illegális ételek: libamájtól a lárva sajtig

A világ minden pontján meghökkentő étkezési szokásokkal találkozhatunk. Van, ahol nyersen eszik a húst vagy éppen felhasználnak minden növényi és állati eredetű részt. Azonban vannak olyan ételek és készítmények is, amelyek nem csak kulturális hagyománynak örvendenek, de fogyasztásuk más kontinensen egyenes tilos. Lássuk hát az illegális ételek listáját!

olvass tovább

Ó, a nagyi libamáj-ételei!

  • 2013. augusztus 28.

Bizonyára mindannyian emlékszünk azokra a hétvégi délelőttökre, amikor a nagyi a konyhában sürgött-forgott, és közben kedvenc ételeinket készítette el nekünk. Ha becsukjuk a szemünket, a mai napig fel tudjuk idézni a libamájból készült, ízletes ételek illatát. Itt az idő, hogy újra megkóstoljuk ezeket, például szeptember 6-8. között, a budapesti Erzsébet téren.

olvass tovább