Kulcsszó keresés /


'A siker akkor jelentőségteljes és élvezetes, ha azt a sajátodnak érzed' - Idézetek Michelle Obama-tól

Michelle Obama édesanya, ügyvédnő, két egyetemen oktatott Chicagoban, illetve az Amerikai Egyesült Államok előző elnökének felesége, így még mind a mai napig a világ egyik legbefolyásosabb asszonya. Letisztult stílusa miatt a divatrajongók számára követendő példa, nagyszerű beszédeket tartott férje kampányainak során, anélkül, hogy ő magának bármiféle politikai ambíciói lennének, és népszerűségét felhasználva próbál jó ügyek mellett kiállni, és felhívni a világ figyelmét olyan dolgokra, mint az oktatás vagy a mozgás fontossága. Könyve mellett a róla készült filmből, sőt nyáron indult podcastjából is rengeteget tanulhatunk világszemléletéről!

olvass tovább

Stílusiskola: tetőtől talpig fehérben tavasszal

A fehér szín nem csupán a tisztaságot és ártatlanságot, de a kifinomult eleganciát és a letisztult stílust is megtestesíti. A sötét téli szettek után különösen vágyunk már egy kis világosságra, így most igazán tavaszias és átmeneti időjárásra egyaránt megfelelő, csupa fehér szetteket gyűjtöttünk össze.Íme a kedvenceink!

olvass tovább

„Ne engedj be olyan embereket az életedbe, akik lenyomnak.” - Idézetek Michelle Obama-tól

  • 2018. január 16.

Az ex-First Lady, letisztult stílusa miatt a divatrajongók számára követendő példa. Nagyszerű beszédeket tartott anno férje kampányainak során, anélkül, hogy ő magának bármiféle politikai ambíciói lennének, és hatalmát felhasználva próbál jó ügyek mellett kiállni. Michelle Obama holnap ünnepli születésnapját, így ennek alkalmából összeszedtük legérdekesebb gondolatait.

olvass tovább

Minimál stílus egyszerűen a lakásodban

  • 2017. augusztus 17.

A minimál stílus az egyszerű formák és rend alkalmazásával alkotják a tökéletes összhangot. Alapvető eleme a harmónia, így fontos hogy minden összhangban legyen egymással, maga „a tér szolgálja az embert”. A fény és a világos tónusok alkalmazásával pedig Te is könnyedén játszhatsz lakásod stílusával. Mutatunk pár inspirációt, hogyan érd el a letisztult stílust.

olvass tovább

Az idei nyár legelegánsabb manikűrjei

Az idei nyár divatját minden tekintetben a letisztultság, a minimál stílus határozza majd meg – ez már most látható a márkák új kollekcióiból. Egy igazán stílusos nő viszont a körmeire is odafigyel, így mi most olyan manikűröket válogattunk össze inspirációként, amik remekül kiegészítenek bármilyen nyári outfitet.

olvass tovább

Tavaszi táskatrendek

  • 2016. március 18.

A táska egy stílusos viselet elengedhetetlen kelléke. Külseje mellett fontos, hogy praktikus legyen, hisz mi nők imádunk felesleges dolgokat tárolni benne. A 2016-os év felettébb izgalmas lesz számunkra. Idén a virág minták, a rojtok, a láncok, a színek zavarosnak tűnő kombinációja, a hippisebb és letisztult stílus lesz középpontban. Ha beszeretnéd szerezni az idei év legpompásabb darabjait, inspirálódj következő összeállításunkból!

olvass tovább

Victoria Beckham sokkoló stílusevolúciója

  • 2015. január 08.

Hosszú út volt, nehézkes, és rengeteg flitterrel, óriási övcsattal, és karika fülbevalóval volt kikövezve, de a pillangó kikelt a bábból, és világméretű márkát épített letisztult stílusára. Nézzük meg, hogy telt Victoria Beckham elmúlt 14 éve!

olvass tovább

Utazás a blézer körül

  • 2011. július 13.

A női felsőruházat hagyományos darabjai közül több is megújul, ami kihat a mindennapi és az üzleti viseletre, az elegáns és a sportos megjelenésre, a dekoratív és a letisztult stílusra egyaránt. A középpontba a blézer kerül, e köré rendeződnek mind a nőies, mind a sportos modellek. A nagy visszatérők egyike az ingblúz, s hozzá hasonlóan új életre kelnek a chinók és a farmerok is.

olvass tovább