Kulcsszó keresés /


Stílusiskola: így lehetsz csinos leopárdmintás darabokban

Az állatminták a divat terén eléggé megosztó dolognak számítanak, hiszen az emberek többsége vagy imádja, vagy kifejezetten nem szereti őket. Mi úgy gondoljuk, hogy annyi a titok nyitja, hogy ügyesen kell tudni viselni ahhoz, hogy egy stílusos szettet kapjunk. Ha van egy-egy ilyen kabátunk, kiegészítőnk, csinosabb ingunk vagy szoknyánk, akkor biztosan fel fogja dobni a gardróbunkat, ezért most hoztunk néhány ötletet, hogy hogyan érdemes viselni!

olvass tovább

Állati apróságok

  • 2013. november 11.

Az idei Őszi/Téli gyermekdivat egyértelműen az állatmintákról,és a mintás lenyomatú ruhácskákról szól. A divattervezők leginkább a leopárd mintázatú darabokat részesítették előnyben, mi pedig ennek hatására úgy döntöttünk, gyűjtünk néhány leopárd mintás kiegészítőt, melyeket könnyedén beszerezhettek gyermekeiteknek.

olvass tovább

Kígyóbőrben

  • 2011. november 19.

A leopárd minta, a műszőrmés megoldások, sőt a zsiráfminta télen is hódít, hát még a kígyók bőrére hajazó kelmék! Összeállításunkban kígyóbőr mintás holmikat válogattunk össze, hogy ne csak a nagymacskák előtt tisztelegjünk!

olvass tovább

Leopárd minta mindenkinek

  • 2008. január 04.

Fiatalos, szexi és limitált példányszámú: Roberto Cavalli tervezett egy kollekciót a H&M –nek. Eddig úgy tűnt, csak az hordhat Cavallit, aki nagyon gazdag.

olvass tovább