Kulcsszó keresés /


Top10: Lana Del Rey legjobb slágerei szombati ébredezéshez

  • 2018. május 26.

Péntekenként -különösen mióta beköszöntött a nyár- a bulizásé a főszerep, így szombat délelőttönként megengedhetjük magunknak a luxust, hogy egy kicsit tovább pihenhessünk az ágyban. Az ébredést sem szabad elsietni, mindenképpen dukál mellé egy finom reggeli, és természetesen némi háttérzene is, amihez mi az idei Sziget fellépőjének, Lana Del Rey-nek a legjobb slágereit ajánljuk.

olvass tovább

Lana Del Rey legjobb slágerei

  • 2017. június 21.

Lana Del Rey, amerikai énekesnő melankolikus, ám magával ragadó slágereiről, és különleges hangjáról ismert. A nyilvánosságot próbálja kerül, ezért általában minden rivaldafénnyel járó eseményt -ahol a legtöbb celeb és sztár igyekszik megmutatni magát- ki szokott hagyni. Az énekesnő ma ünnepli 32. születésnapját, így összegyűjtöttük a legjobb slágereit.

olvass tovább

Az a szerelem, amikor valaki más boldogsága fontosabb, mint a sajátod - Lány a film noirból

Lana Del Rey, azaz a film noir lány, akitől a címbeli idézet származik, 1985. június 21-én született New Yorkban. Az énekesnő, aki arról híres, hogy nem szívesen mutatkozik nyilvános rendezvényeken, ma ünnepli tehát a 31. születésnapját. A különleges képi-és hangvilággal bíró videoklipjei, az őt körülvevő misztikum egy pillanat alatt ikont varázsolt belőle, és be kell vallanunk, mi is rajongunk ezért a megmagyarázhatatlan jelenségért. Elisabeth Woolridge Grant az eredeti neve, és a jól felépített mende-mondával ellentétben sosem volt hajléktalan, egy nagyon is tehetős, new yorki családba született, de a Lana mítoszhoz ez is hozzátartozik. Most az ő stílusalbumába lapoztunk bele:

olvass tovább

Lana Del Rey meztelen

  • 2012. szeptember 06.

A vintage királynő alig egy év alatt meghódította Európát és a férfiakat. Az angol GQ 2012 legszexibb hölgyének választotta és meztelen tette címlapra.

olvass tovább

Lana Del Rey a H&M-mel kooperál

  • 2012. június 28.

Lana Del Rey sikere töretlen, szépsége pedig megkérdőjelezhetetlen. A dús ajkú amerikai szépség karakterére felfigyelt a H&M is, és azt beszélik, a Born to die énekesnője egy kampány erejéig csatlakozik a ruhaóriáshoz.

olvass tovább

Lana Del Rey - Az indie stílusikon

  • 2012. február 29.

Búgó hang, különleges rezgések, nagy boci szemek, húsos ajkak, kiváló stílusérzék és megannyi talány a múltból. Lana Del Rey Amerikából Londonba ment, hogy szerencsét próbáljon. Európa pedig tárt karokkal fogadta.

olvass tovább