Kulcsszó keresés /


Örökké a Szívek királynője - Lady Diana ma volna 55 éves

55 évvel ezelőtt született és már 19 esztendeje nincs közöttünk. Mindössze 36 éves volt, amikor üldözői bekergették autóját azon a végzetes éjszakán a párizsi Alma alagútba. Stílusa, jósága, a jólétért, az emberekért való tettei egy egész világ kedvencévé léptették elő, talán ezért is volt iránta túlzottan nagy az érdeklődés, és talán ez lett a veszte is. Az őt üldöző paparazzók közül végül senkit nem vontak felelősségre, utolsó szerelmének, a vele együtt elhunyt Dodi al Fayednek az édesapja pedig máig gyilkosságot emleget. Az igazság feltehetően sohasem fog kiderülni. Az emlékeinkben így marad meg Diana hercegnő:

olvass tovább

Híres emberek utolsó vacsorái

  • 2016. május 16.

Vajon mit fogyasztott vacsorára életében utoljára Lady Diana, Michael Jackson, vagy John F. Kennedy? A következő lista egy kissé morbid, de annál érdekesebb. Azt például egész biztosan nem gondoltad, hogy Raszputyin mézes süteményt evett a legutolsó alkalomkor.

olvass tovább

Érdekességek Lady Diana-ról

  • 2014. május 24.

Máig emlékszem a napra, amikor még egészen apró kislány voltam, és a televízióból értesült a világ Diana hercegnő haláláról. Egészen addig fogalmam sem volt róla, hogy ki ez a nő, soha nem hallottam róla, de a tragikus haláláról szóló hírek és a képek, amelyeket mutattak róla, különös csodálatot ébresztettek bennem. Kérleltem a szüleimet, hogy menjünk el a temetésére, melyre persze nem került sor, de a rajongás máig megmaradt Lady D-ért.

olvass tovább

A történelem leghíresebb jegygyűrűi

  • 2013. október 10.

Tipikusan megosztó téma a nők körében a jegygyűrű-kérdés. Mindegy milyen karikát viselek az ujjamon, csak szeressük egymást a férjemmel, vagy a szélsőséges, 50 gyűrűs kép van a Pinterest wedding boardomon, és negyedévente egyszer (mindig ha unatkozom), végigböngészem az egész internet összes ékszerészét. Mivel én iskolapéldája vagyok a második típusnak, próbálok a legkonstruktívabban kijönni a dologból, és készítettem egy listát a történelem leghíresebb gyűrűiről, amik közel sem a világ legdrágábbjai, hiszen képtelenség utánajárni minden milliárdos-feleség öklömnyi kövének, ellenben olyan hölgyek viselték, vagy viselik őket, akiknek a nevét mindenki ismeri szerte a világon.

olvass tovább

A stílusos nő

  • 2013. augusztus 29.

Sokan állítják, hogy a stílusos öltözködés nehezen elsajátítható, és ha valaki nincs születetten jó ízléssel megáldva, akkor soha nem is lehet belőle a nagy stílusikonokhoz, például Marlene Dietrich-hez vagy Lady Dianához hasonlóan elegáns nő. Ez azonban nem teljesen így van

olvass tovább

A királyi baba hazamegy

  • 2013. július 25.

Alig három napja él, de már híresebb és gazdagabb, mint mi valaha leszünk, holott még csak ma reggel értesültünk a nevéről. György Sándor Lajos kedd délután távozott a St. Mary-ből, a királyi párt hatalmas üdvrivalgás fogadta, mi pedig csodáljuk meg róla az első fotókat.

olvass tovább