Dolgok, melyeket minden nő csinál... csak titokban

  • 2019. január 22.

Hölgyeim, szinte mindannyian egyetértünk abban, hogy vannak olyan szokások, amelyeket mindenki kínosnak tart, de valójában nagyon is gyakori. Ezek azok a dolgok, amiket saját otthonunkban, autónkban és irodánkban, de mások előtt szinte soha nem tennénk. Persze véletlenek is becsúsznak a gépezetbe. No, de rántsuk le a leplet.

olvass tovább

Hírességek és legviccesebb pillanataik

  • 2016. június 12.

Néha szerencsére bebizonyosodik, hogy a tökéletes sminkmaszk és több milliót érő ruhaköltemények alatt, kedvenc sztárjaink legbelül ugyanannyira emberiek, mint mi vagyunk. Azaz olykor kínos helyzetbe kerülnek, elesnek, bénáznak. Nevessünk legtöbbször velük (csak ritkán rajtuk) a következő összeállítást böngészve!

olvass tovább

Bridget Jones visszatér, és fogalma sincs, hogy ki a gyereke apja!

  • 2016. március 24.

Új év, vadonatúj naplóbejegyzések… Bridget fölött is eljárt az idő, hiszen nem maradhat örökre harmincöt éves. Bármennyire szeretné ezt Renée Zellweger, akinek arca már-már mimikátlan porcelán. 2001 óta kísérjük figyelemmel Bridget csetlését-botlását és válogatott bénaságait, aki még mindig nagyon ért ahhoz, hogyan kormányozza életét kínos helyzetekbe.

olvass tovább

Az internetes ismerkedés veszélyei 10 pontban

  • 2016. március 20.

Manapság sokan használják az internetet ismerkedés céljából is, kicsit sem gondolva arra, hogy mennyi veszélyt rejthet. Jobb, ha elővigyázatosak vagyunk, mert könnyen becsaphatnak bennünket, hamar kellemetlen szituációkba keveredhetünk. De vajon mire kell vigyázni, hogyan kerülhetjük el a csapdákat, a kínos helyzeteket?

olvass tovább

Kínos helyzetek, amiket naponta kezelnünk kell

  • 2015. szeptember 08.

Lehetünk akármilyen udvariasak és jól neveltek, bizony bármikor előfordulhat velünk egy olyan szituáció, amikor kényelmetlenül feszengünk, és nem tudjuk, miként reagáljunk. A durva, lekoptató, bosszús szavak helyett jöjjön néhány tipp, amellyel könnyedebben kezelheted a kínos helyzeteket.

olvass tovább

Gondolatok Agatha Seymour-tól - XVIII. / Szombat

  • 2012. április 21.

A hétvége az egyik legalkalmasabb, ha nem a legalkalmasabb időpont meghitt otthoni beszélgetésekre. A hétköznapokban olyan könnyen túllépünk dolgokon, hagyunk nyitva be nem fejezett eszmecseréket, esetleg bocsánatkérés nélkül konfliktusos pillanatokat. Egy szombat délutáni séta vagy az ebéd utáni otthoni pihenés kiváló alkalom lehet a hétközben szőnyeg alá söpört problémák megbeszélésére. Jobb ha az ember időről időre előveszi a kínos helyzeteket, mintha csak évekkel később, esetleg váláskor vágják a fejéhez azt, amin most könnyedén változtathat…

olvass tovább

Gondolatok Agatha Seymour-tól - XVI. / Szombat

  • 2012. április 07.

A hétvége az egyik legalkalmasabb, ha nem a legalkalmasabb időpont meghitt otthoni beszélgetésekre. A hétköznapokban olyan könnyen túllépünk dolgokon, hagyunk nyitva be nem fejezett eszmecseréket, esetleg bocsánatkérés nélkül konfliktusos pillanatokat. Egy szombat délutáni séta vagy ebéd utáni otthoni pihenés kiváló alkalom lehet a hétközben szőnyeg alá söpört problémák megbeszélésére. Jobb ha az ember időről időre előveszi a kínos helyzeteket, mintha csak évekkel később, esetleg váláskor vágják a fejéhez azt, amin most könnyedén változtathat…

olvass tovább